• BIST 11358.56
  • Altın 6073.147
  • Dolar 42.8024
  • Euro 50.2532
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 8 °C

101 yaşındaki kadın, Merkel'i Macron'un eşi zannetti: Ben şansölyeyim

Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıl dönümü etkinliklerine katılan 101 yaşındaki bir kadın, Almanya başbakanı Merkel'i 'Macron'un eşi' zannetti.
101 yaşındaki kadın, Merkel'i Macron'un eşi zannetti: Ben şansölyeyim

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen etkinliklere katılan ve Almanya başbakanı Angela Merkel ile Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un yanına gelen bir kadın, Merkel'i Macron'un eşi zannederek ona "Bayan Macron" şeklinde hitap etti.

 

'BU ÇOK HARİKA'

Önce Fransa lideri Macron'un yanına gelen 101 yaşındaki kadın, Macron'a "Bay Macron, benim gibi bir kadının Cumhuriyetin başkanıyla el sıkışması inanılmaz, bu çok harika" dedi.

Ardından Merkel'e dönen kadın, Merkel'i Brigette Macron ile karıştırarak "Siz bayan Macron'sunuz" dedi.

MERKEL FRANSIZCA CEVAPLADI

Fransa ve Belçika televizyonları tarafından aktarılan habere göre, Merkel ise yaşlı kadını Fransızca cevaplayarak "Ben Almanya şansölyesiyim" ifadelerini kullandı.

Yaşlı kadın, Merkel'i çok anlamasa da "Bu harika" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler