• BIST 11336.55
  • Altın 5942.07
  • Dolar 42.7319
  • Euro 50.1895
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Arıklı: Yanlış anlaşıldım, mevduatlarla ilgili herhangi bir tedbir yok!

Arıklı: Yanlış anlaşıldım, mevduatlarla ilgili herhangi bir tedbir yok!
Arıklı: Yanlış anlaşıldım, mevduatlarla ilgili herhangi bir tedbir yok!

İşte Başbakan Yardımcısı Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı'nın sosyal medyadan yaptığı açıklaması;

Genç TV de Ekonomik önlemlerle ilgili yaptığım bir açıklama yanlış anlamaları sebebiyet vermiştir. Konuşulan ve alınacak olan tedbirler arasında mevduatlarla ilgili herhangi bir tedbir yoktur.

Merkez Bankamız zaten gereken her türlü tedbiri almakta ve alınacak olan tedbirlere imkanları ölçüsünde destek vermektedir.

Söylediğim özetle şudur; "KKTC Ekonomisi zor bir dönemden geçmektedir. Herkes bu dönemde fedakarlık yapmak zorundadır. Fedakarlığı sadece bir kesimden beklemek doğru değildir. Herkes bu dönemde eşit ve adil bir şekilde fedakarlığa hazır olmalıdır. Fedakarlık ne sermaye sahiplerinin ne de kamu çalışanlarının üzerine yüklenemez..."

arik.png

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler