• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bayram tatilinde aklınız sevdiklerinizde kalmasın!

Turkcell’liler dünyayı “Akıllı Gezgin Paketi” ile geziyor...
Bayram tatilinde aklınız sevdiklerinizde kalmasın!

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bayram tatilini yurt dışında geçirecek müşterilerine yurt dışında kullanacakları "Akıllı Paketler"in avantajlarını hatırlattı, iyi bayramlar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yurt dışında kullanım yapıldığı anda devreye giren akıllı roaming paketleri hesaplı ve kaliteli iletişime imkan veriyor.


“Akıllı Gezgin Paketi” ile rahat iletişim

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanan müşterileri için yeni "Akıllı Gezgin Paketi”ni ön plana çıkardı.

"Akıllı Gezgin Paketi” ile tüm faturalı hat kullanan Turkcell’lilerin, yurt dışı seyahatlerinde rahatça konuşarak internete girebilecekleri akıllı bir roaming paketleri olduğu belirtildi.

Turkcell'liler, yurt dışında kullanım yapıldığı anda aktif hale gelen aylık Akıllı Gezgin Paketi ile en sık seyahat edilen ülkeler olan İngiltere, Avrupa ve ABD’de 30 dakikayı 29 TL’ye ve 100 MB interneti 49 TL’ye kullanarak rahatça konuşup internete girebiliyor.

En uygun paket devrede!

gezgin.jpg

Kullanım yapılan ülkeyi tanıyarak en uygun paketi başlatan bu akıllı paket, gidilen ülkeye göre farklı fiyat seviyelerinde avantajlar sunuyor. Akıllı Gezgin Paketi'nin tüm kıtalardan, Türkiye dışındaki toplam 84 ülkede geçerli olduğu belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, Akıllı Gezgin Paket talebi yapmak için GEZGIN yazıp 6767’ ye SMS (kısa mesaj) göndermenin yeterli olacağı söylendi.

 Kuzey Kıbrıs Turkcell’in açıklamasında ayrıca şu bilgiler de verildi:
“Akıllı paketlere bir kez talep yapıldıktan sonra seçilen paket tüm yurt dışı seyahatlerinde otomatik devreye giriyor, yeniden talep yapılmasına gerek kalmıyor. Kullanım yapıldığında devreye giren bu paketler için eğer kullanım yapmamışsanız herhangi bir ücret de ödemiyorsunuz."
 

 

 

“Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile 114 ülkede roaming endişesi yok

 

Platinum, Gold ve İnterneti Bol (Midi, Maxi, Mega) paket kullanıcıları tarafından tercih edilen "Akıllı Yurt Dışı Paketi”nin avantajlarının da anlatıldığı açıklamada, şu bilgiler verildi:
“Akıllı Yurt Dışı Paketi’ne talep yapan müşterilerimizin, her yurt dışı seyahatlerinde, kullanım yapmaları durumunda paketleri anında aktif hale gelecek, günlük 19 TL’ye hatlarına 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet yüklenecektir. Türkiye dahil tüm yurt dışı ülkelerde kullanılabilen Akıllı Yurt Dışı Paketi’ne talep yapmak için YURTDISI yazıp 6767’ye SMS (kısa mesaj) göndermek yeterlidir.”

Akıllı Yurt Dışı Paketi'ne katılan müşterilerin, her yurt dışı seyahatlerinde, kullanım yaptıkları gün, günlük paketlerinin otomatik devreye girdiği belirtilirken, "Tam 114 ülkede roaming endişesi olmadan, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in avantajlarını yaşamak için bayram tatilinde de eşsiz bir fırsatınız var" görüşüne yer verildi.

 

Turkcell’in roaming paketlerinin geçerli olduğu ülkeler ve paket detayları hakkında Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi kktcell.com adresinden bilgi alınabiliyor.

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell ayrıca Türkiye dışındaki ülkelerde arama yapabilmek, gelen aramaları yanıtlayabilmek, SMS (kısa mesaj) alıp gönderebilmek ve internet kullanabilmek için hatların roaming servisinin açık olması gerektiğini de hatırlattı. Servisi açmak için ise “ROAM yazıp 8780’e SMS göndermek yeterlidir” denildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler