• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Evde interneti olmayan Telsimli kalmıyor!

Süpernet 2’si 1 arada tek faturada çifte avantajla kapınızda
Evde interneti olmayan Telsimli kalmıyor!

Kuzey Kıbrıs’ın dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Telsim, sunduğu avantajlar kapsamında evde interneti olmayan Telsimli kalmasın diye çalışıyor. Hayatın önemli bir parçası haline gelen internet hizmetinden en hızlı şekilde yararlanılabilmesi için SüperNet’i, abonelerinin evine kadar götürmekle kalmıyor, ev interneti ve cep telefonu için tek faturada ödeme kolaylığı da sağlıyor.

 

EVDE İNTERNETİN KEYFİ SÜPERNET İLE YAŞANIR

Telsim SuperNet, tüm Red ve 50 TL üzeri 10 numara tarifeleri kullanan Telsim abonelerinin faturalarına aylık ödeme kolaylığıyla hizmete girdi. Tüm faturalı RED ve 50 TL üzeri 10 numara tarifeliler, 10 TL’den başlayan fiyatlarla evde internetin keyfini Telsim SuperNet’le yaşayabilecek.

 

SÜPERNET 2’Sİ 1 ARADA AYDA 10 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Telsim, abonelerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Red Bronze, Silver, Gold, Diamond ve diğer Red tarifelerine sahip Telsim aboneleri, ayda 10 TL’den başlayan fiyatlarla artık SüperNet hızının keyfini çıkarıyor.

 

50 TL ve üstü 10 Numara Tarifeden yararlanan Telsim aboneleri de SüperNet 2’si 1 Arada’ya sahip olabilmek için başvuruda bulunarak bu fırsattan yararlanabilirler.

 

Telsim Redliler, SüperNet 2’si 1 Arada’nın avantajlarından yararlanabilmek için isteyinyeterki.com adresini ziyaret edip başvuru formunu doldurabilirler veya Telsim Shoplardan ve Çağrı Merkezi’nden de  başvuruda bulunabilirler.

 

 

 

GÜVEN: EV İNTERNETİ VE CEP TELEFONUNU TEK FATURADA ÖDEME İMKANI SUNUYORUZ

 

Ürün, Servisler ve Kampanyalar Bölüm Başkanı Derya Gökçe Güven, müşterilerinin en çok kullandığı ve güçlü kalitesinden dolayı memnuniyetlerini sıkça dile getirdikleri SüperNet’i sadece evlerine kadar götürmekle kalmadıklarını, ev interneti ve cep telefonu için tek faturada ödeme imkanı sağladıklarını vurgulayarak, “Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ilk sırada yer almaktadır. Abonelerimizin hayatlarını kolaylaştıran dijital çözüm önerilerileri, onların ihtiyaçlarını karşılayan kampanyalar ve servislerimizle onları memnun etmeyi sürdüreceğiz. SüperNet 2’si 1 Arada ile hem ev internetini hem de cep telefonunu bir faturada ödeme imkanı sunuyoruz” dedi.

 

Güven, Telsim abonelerinin onlara sundukları ayrıcalıklardan olabildiğince yararlanabilmelerini hedeflediklerini belirterek, “Tüm Red abonelerimiz ve 10 Numara Tarife’den yararlanan abonelerimiz SüperNet hızının keyfini ayda tarifeye ek sadece 10 TL’den başlayan fiyatlarla çıkarabilir. Telsim olarak, abonelerimizin evde de SüperNet hızını doya doya yaşayabilmelerini istiyoruz, çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz ” dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler