• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Nihat Doğan'dan 650 kişilik ordu

Nihat Doğan'dan 650 kişilik ordu

Sürekli tam polemiklerin merkezine oturan Nihat Doğan bu kez 600 kişilik ordusu ile gündeme geldi.

Özgecan'ın vahşice öldürülmesinin ardından attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan, arkasına avukat ordusu alıp “Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum” dedi. Nihat Doğan, “İlk ve son defa birkaç satır konuşacağım, önemli bir hazırlık içindeyim bundan sonra hesap yüce adalet önünde görülecek” dedi. Doğan, Mersin'de Özgecan Aslan'ın katledilmesinin ardından oyuncu Ahu Sungur'a, “Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” demiş, tweet'i kısa sürede olay çıkarınca silmişti.

SON YILLARIN EN BÜYÜK DAVA OPERASYONU

Olayın ardından hakkında çeşitli suç duyurularında bulunulan ve Survivor kadrosundan son anda çıkarılan Nihat Doğan, son yılların en büyük dava operasyonuna başladığını şu sözlerle duyurdu: “Yazdıklarımın hepsi ve yazılanların hepsi çok önemli hukukçular tarafından tek tek inceleniyor. 650 dosya hazırlandı. Ne yıkıldım, ne sindim, ne korktum. Herkes ama herkes görecek ki Nihat Doğan anasının ak sütü gibi ak ve masum çıkacak. Sonra ben bana yapılanlardan değil anamın gözlerinden akıtılan yaşın hesabını soracağım onlardan.”

 

nihat-dogan-emo-resimleri[1]Nihat Doğan Kimdir?

Nihat Doğan,5 mayıs 1973 tarihinde doğmuştur. Ünlü Batıkan aşiretinden olduğunu söylemiştir.  Müzik  dünyasına 19 yaşında ‘Kırdın Kalbimi’ adlı albümüyle adım atmıştır.

Kendisinden 12 yaş büyük olan Seda Sayan’la evliliğinde kendisinden oldukça söz ettirmiştir. Nihat Doğan, söylediği her sözle olay olmayı başarmış, halk arasında Nihat Doğan felsefesini yaratmıştır.

Kimi zaman felsefi boyutu da tartışılan sözlerini bir kitapta toplamayı amaçladığını da açıklamıştı bir süre önce Doğan.

Bu kitabı çıkarma nedenini de Doğan bu kitabı çıkarma nedenini şu sözlerle açıklıyor: "Sanal alemde benim olmayan sözler benimmiş gibi gösteriliyor. Üstelik sulandırılıp, değiştirilip yayınlanıyor. Madem bu kadar ilgi var, insanlar doğru olanları görsünler ve beni de yanlış tanımasınlar istedim" diyerek anlatmıştı.

İşte müzik dünyasının en renkli simalarından olan Doğan'ın 'öszü sözleri'.

Önce Nihat Doğan bu "özlü sözlerin" doğuşunu nasıl anlatmıştı hatırlayalım: "Kahvaltıda otururken özlü söz çıkarmıyorum. O an, o duruma uygun bir söz çıkıveriyor ağzımdan. Yaradan ışık gibi gönderiyor. Daha çok ekrandayken oluyor. Bir programa katıldığımda 50 arkadaşım arayıp 'Nihat yine ne söyledin!' diyor. Burada Yunus Emre'nin lafını hatırlayabiliriz. 'Bir ben var bende benden içeri', ben de şaşırıyorum onu görünce..."

Ben bu tür savaşlara antremanlıyım. 10 senedir bu cephede savaşıyorum ben. Nihat Doğan sakal gibidir. Kestikçe daha gür çıkar"

Nihat Doğan katıldığı bir televizyon programında İbrahim Tatlıses'in kendisine yönelik söylediği "Ne oldu İbrahim Abi'ydik, şimdi İbrahim mi olduk" sözlerine şöyle cevap vermişti: "Sen bunu kimden duydun? Bunu sana kim söyledi. Beni arayıp sorabilirdi. Kimse bana canlı yayında 70 milyonun önünde gerizekalı, ruhsuz diyemez. Senin ruhun benim ruhumun önüne gelecekse, diz çöker tövbe ister."

Doğan aynı programda büyük bir aşiretin çocuğu olduğunu söyleyerek öfke içinde şu sözleri de sarf etmişti. ""Size yemin ederim, karşımda bunları sinek gibi ezmezsem namerdim."

Biz bir aynayız. Kim bize nasıl bakarsa, bizde kendisini öyle görür.

Biz veliler içerisinde deli, deliler içerisinde veliyiz.

Nihat Doğan, Kurban Bayramı öncesi angus ithal edilmesi üzerine de ilginç bir yorum yapmıştı. Doğan'ın ""Benim memleketimin koyunları bile bir farklı bakıyor" deyip bir koyunu öpmesi uzun süre medyanın gündeminden düşmemişti.

nihat-dogan-juri-uyesi-oldugu-yarismaya-6881200_x_2120_300[1]Nihat Doğan bu sözleri söylediği Başakşehir Zİraat Odasının toplahtısında daha sonra bir yerli bir ithal koyunla birlikte gazetecilere poz verip yine ilginç cümleler kurmuştu:" "Deli dana dediler, danalarımızı yok ettiler. Tarımımızı kaybediyoruz. İktidarlardan bu işe el atmalarını rica ediyorum."

Aynı toplantıda Doğan'ın unutulmayan özleri bununla da bitmedi. Ünlü türkücü "Benim koyunum işte bu" diyerek bir koyunu öptü.

Tam fotoğraf çekimi sırasında bir ithal koyunun düştüğünü görünce de toplantıya nokta koyan son bombasını patlattı: " İthal koyun ayakta bile duramıyor.

Nihat Doğan'ın izlenme rekorları kıran Avatar filmiyle ilgili bir anısı da var.

Ünlü şarkıcının "Film New York'ta geçiyor" dediği iddia edilmiş ancak bunun bir internet şakası olduğu ortaya çıkmıştı.

Doğan, katıldığı bir TV programında filmi tam 9 kez izlediğini söylemişti.

Doğan üç boyutlu filmi neden gözlüksüz izlediğine ilişkin bir soruyu da Aslında ben o filmi tam 9 kez izledim. Tabii böyle olunca insan bildiği sahnelerde gözlüğünü de çıkarıyor. Bir de o esnada kız arkadaşıma su da vermiş olabilirim. Yani 1-2 dakikalık bir durum. Sanırım beni gören kişi de o ana denk gelmiş" diyerek yanıtlamıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler