• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 25 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Vodafone Group’un yeni nesil mobil uygulama konsepti Kıbrıs’ta

Telsim My Vodafone uygulaması ile her şey bir parmağınızın ucunda
Vodafone Group’un yeni nesil mobil uygulama konsepti Kıbrıs’ta

Digital Dönüşüme liderlik hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Telsim, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Yeni nesil uygulama konsepti ile My Vodafone mobil uygulamasını, tüm Vodafone ülkeleri ile birlikte hizmete sunan Telsim, bu uygulama ile kontolü abonelerinin eline bırakıyor.

Telsim, abonelerinin kolayca kullanabilecekleri My Vodafone uygulaması ile cep telefonuyla yapılabilecek tüm işlemleri abonelerinin ayağına getirerek, onlara sunulan hizmetlerden kolayca yararlanabilmesini sağlıyor.

Teknolojiyi her zaman müşterinin memnuniyeti için kullanan Telsim, hayata geçirdiği My Vodafone uygulaması ile internet üzerinden yapılabilecek bütün mobil işlemleri Telsim abonelerinin bir parmağının ucuna taşıdı.

MY VODAFONE HİZMET KALİTESİ VE İŞLEVSELLİĞİ İLE YANINIZDA

My Vodafone hizmet kalitesi ve işlevselliği bakımından abonelerin bütün ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflerken, kullanım açısından da oldukça kolay. My Vodafone uygulamasını, App Store veya Google Play’den ücretsiz olarak telefonunuza indirerek, MyTelsim şifrenizi kullanmanız yeterli. MyTelsim şifreniz yok ise S yazıp, 7000’e ücretsiz kısa mesaj gönderek yeni şifre alabilirsiniz.

MY VODAFONE İLE KONTROL SİZDE

My Vodafone uygulaması, Telsim Shoplarda yapılabilecek birçok işlemi oturduğunuz yerden yapabilme imkanı sunuyor. Telsim aboneleri tarifelerinin takibini uygulama sayesinde rahatça yapabiliyor. Bu uygulama ile kontrolü eline alan Telsimliler, tüm servisleri diledikleri şekilde açıp kapayabilecekleri gibi, faturalarını ve görüşme detaylarını da görüntüleyebiliyor. Telsim My Vodafone uygulaması ile aynı zamanda aboneler faturalarını ödeyebilir, data paketi veya kontör satın alabilir.

Telsim’in müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hayata geçirdiği uygulama, Telsim abonelerinin mevcut dakika, sms ve data paketlerinin kalan miktarını öğrenmesine ve kullandıkları tarife ile ilgili gerekli bilgilere erişebilmesine de olanak sağlıyor. Üstelik My Vodafone uygulaması, konum bildirildiği takdirde en yakın Telsim Shop’u ve iletişim bilgilerini de görüntüleyebiliyor.   

ALİUSTA: MÜŞTERİLERİMİZİN, TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU BÜTÜN AVANTAJLARDAN YARARLANMASINI İSTİYORUZ

Teknoloji Bölüm Başkanı Ayhan Aliusta, yeni konsepti ile My Vodafone uygulamasını tüm Vodafone ülkeleri ile birlikte hizmete sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, bu uygulamayla Telsim abonelerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Aliusta, “My Vodafone uygulaması ile hizmeti müşterilerimizin ayağına taşıdık. Telsim ailesi olarak, müşterilerimizin, teknolojinin onlara sunduğu bütün avantajlardan yararlanmalarını istiyoruz ve bu uygulama sayesinde Telsimliler kontrolü kendi eline alıyor. Kullanmakta oldukları servisleri açıp, kapayabilirler veya faturalarını ödeyebilirler. Bütün Telsimlilerin My Vodafone’u severek kullanacağına inanıyorum” dedi.        

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler