• BIST 12433.5
  • Altın 6797.55
  • Dolar 45.0182
  • Euro 52.7862
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Bıçaklı Dörtyol’daki ölümlü iş kazasına işaret etti: Büyük ihmaller var

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) bir işçinin Dörtyol’da inşaattan düşerek hayatını kaybetmesinde ciddi ihmaller bulunduğunu savundu.
Bıçaklı Dörtyol’daki ölümlü iş kazasına işaret etti: Büyük ihmaller var

Arslan Bıçaklı iş kazasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Dörtyol da  yabancı uyruklu bir işçinin inşaatın altıncı kattından düşerek hayatını kaybetmesinin büyük ihmaller sonucu olduğunu, iş güvenliği kuralları yerine getirilmeden inşaatta işçi çalıştırmanın, işverenin ve yeterince denetim yapmayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın sorumluluğunda olduğunu ileri sürdü.

Olay sonrası işyerinin mühürlenmesine işaret eden Bıçaklı, “İşyerini mühürlemek ustalık değildir, önemli olan  insanlar ölmeden bu işyerleri denetlenmeli ve kurallara aykırı ise mühürlenmelidir” dedi.

Bıçaklı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına esas görevlerini ihmal etmemesi çağrısında bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler