• BIST 14705.11
  • Altın 6883.73
  • Dolar 45.4285
  • Euro 53.351
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

Üstel istifa etmeyeceğini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisi ağır bir yenilgi alan UBP’de, Başbakan ve UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, ilçe başkanlarına sahip çıkarak istifa çağrılarına karşı çıktı.
Üstel istifa etmeyeceğini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisi ağır bir yenilgi alan UBP’de, Başbakan ve UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, ilçe başkanlarına sahip çıkarak istifa çağrılarına karşı çıktı.

Üstel, Haber Kıbrıs’a yaptığı özel açıklamada, ilçe başkanlarının seçim sürecinde büyük özveri gösterdiğini vurguladı.

Üstel, “Bu süreçte ilçe başkanlarım sabahlara kadar çalıştı, sonuna kadar sandıklara sahip çıktı. Alınan sonuçta ilçe başkanlarının herhangi bir suçu yoktur” dedi.

Seçim sonrası kurultay çağrısı yapanlara da tepki gösteren Üstel, “Seçim bitince kurultay çağrısı yaparak fırsatçı davrananlar kendilerini açığa çıkarıyor. İlçelerde çalışmayanlar isim isim bellidir. Seçim atmosferinde dengeli davranmaya çalıştık; üyeler kimin çalışıp çalışmadığını biliyor” ifadelerini kullandı.

Üstel, parti içi disiplin mekanizmasının kısa süre içerisinde devreye gireceğini belirterek, “Birileri bedel ödeyecek ama bu ilçe başkanları değil. İlçe başkanlarımla omuz omuza yürümeye devam edeceğim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler