• BIST 12433.5
  • Altın 6404.74
  • Dolar 44.2608
  • Euro 51.2622
  • Lefkoşa 12 °C
  • Mağusa 11 °C
  • Girne 13 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 11 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 6 °C

Yağmur bekleniyor

Yarın yağmur bekleniyor
Yağmur bekleniyor

Meteoroloji Dairesi’nin 30 Eylül – 6 Ekim tarihlerini kapsayan haftalık değerlendirmesine göre, KKTC genelinde alçak basınç sistemi etkisiyle sıcak ve nispeten nemli hava etkili olacak.

Daireden yapılan açıklamada, yarın ve Perşembe günleri üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisiyle yer yer sağanak beklendiği belirtildi.

Hafta boyunca hava genellikle açık ve az bulutlu geçecek. Bugün parçalı ve az bulutlu; Yarın parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağmurlu; Perşembe günü ise az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu ve yer yer hafif sağanak yağmurlu olacak. Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ise hava açık ve az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

En yüksek hava sıcaklıkları iç kesimlerde 31 – 34 derece, sahil bölgelerinde ise 27 – 30 derece santigrat dolaylarında seyredecek.

Rüzgârın haftanın ilk yarısında güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli; bugün yer yer fırtınamsı şekilde, periyodun ikinci yarısında kuzeyli yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler