• BIST 12433.5
  • Altın 6811.86
  • Dolar 44.5989
  • Euro 52.3513
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

"Borcu olanların elektriği 9 Şubat'ta kesilecek"

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), 675 TL ve üzeri borcu olanların elektriklerinin 9 Şubat Pazartesi günü kesileceğini duyurdu.
"Borcu olanların elektriği 9 Şubat'ta kesilecek"

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), 675 TL ve üzeri borcu olanların elektriklerinin 9 Şubat Pazartesi günü kesileceğini duyurdu.

KIB-TEK yaptığı açıklamada, Kurum alacaklarının tahsili konusunda, son ödeme tarihi dolmuş (Aralık 2025 dönemi ve öncesi) ve ödenmemiş (675 TL üzeri) borçlarla birlikte Kurum ile yapılan yasal sözleşmeler ve taksitlendirilmiş hesapların ödenmemiş taksit borcu geriliği olan tüm özel ve tüzel abonelerin elektriklerinin 9 Şubat’ta kesileceğini belirtti. 

Abonelerin mağdur olmaması için gerekli ödemeleri yapmaları istendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler