• BIST 15062.65
  • Altın 6832.7
  • Dolar 45.3722
  • Euro 53.3648
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Meteoroloji Dairesi karada ve taurusta etkili olacak fırtınamsı rüzgar uyarısında bulundu

Meteoroloji Dairesi, Taurusta karada ve bölge denizlerinde güney ve batı yönlerinden esen rüzgârların zamanla kuzey ve doğu yönlerinden 8 kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde eseceğini duyurdu.
Meteoroloji Dairesi karada ve taurusta etkili olacak fırtınamsı rüzgar uyarısında bulundu

Meteoroloji Dairesi karada ve bölge denizlerinden taurusta fırtınamsı rüzgarın etkili olacağı uyarısında bulundu.

Daire açıklamasına göre, bölge denizlerinden Taurus’ta güney ve batı yönlerden esen rüzgârlar zamanla kuvvetlenerek kuzey ve doğu yönlerden 8 kuvvetinde ve fırtına şeklinde esecek. Taurusta fırtınamsı rüzgar saat 15.00'e kadar etkili olacak.

Karada ise güney ve batı yönlerden esen rüzgarın zamanla etkisini artırarak kuzey ve doğu yönlerden fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesi bekleniyor. Karada dün saat 21.00'de başlayacn fırtınamsı rüzgar 20 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’e kadar 50-61 km/s hızında hissedilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler