• BIST 13744.64
  • Altın 6052.4
  • Dolar 46.1415
  • Euro 53.438
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Özersay: “Hükümetin bileti kesildi”

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Cumhurbaşkanlığı seçimden sonra Başbakan’ın da hükümetin de biletinin kesildiğini belirtti.
Özersay: “Hükümetin bileti kesildi”

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Cumhurbaşkanlığı seçimden sonra Başbakan’ın da hükümetin de biletinin kesildiğini belirterek, sahte diploma alanların da yargı önüne çıkmasının geciktirilmemesi gerektiğini belirtti.

HP’den verilen bilgiye göre, Özersay, Halkın Partisi olarak Polis Genel Müdürlüğü’ne yeni bir bilgi edinme başvurusu daha yaptı.

Sahte diploma, Meclis’teki mal beyanları, makam aracı yapılan araçlar konusunda polisten bilgi talep ettiklerini dile getiren Özersay, “Hiçbirinin peşini bırakacak değiliz.” dedi.

UBP Kadın Kolları Başkanı’nın  hükümet ve Başbakan tarafından korunup kollandığını iddia eden Özersay, polis dosyasının artık mahkeme önüne gelmesi gerektiğini, sahte diplomaları veren kişinin mahkeme önünde suçunu kabul ettiğini ve yakında cezasının açıklanacağını ifade etti.

Başsavcılık ve polis arasında gidip gelen, çoktan tamamlanmış dosyanın hazır olduğunu da savunan Özersay, bu davada tanıklık edecek, diplomayı ‘ben verdim’ diyerek detay verebilecek bir kişinin de olduğunu söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler