• BIST 4.896,07
  • Altın 1221.609
  • Dolar 19.1654
  • Euro 20.9043
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 13 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 13 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 0 °C

Hulusioğlu: “Erken teşhis önemli”

Çatalköy’de, 1-31 Ekim “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” nedeniyle Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) yararına etkinlik düzenlendi.
Hulusioğlu: “Erken teşhis önemli”

Çatalköy’de, 1-31 Ekim “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” nedeniyle Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) yararına etkinlik düzenlendi.

Çatalköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Çatalköy İlkokulu ile Belediye tarfından düzenlenen etkinlik kapsmında, öğrencilerin hazırladığı yiyecekler satıldı ve öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladığı müzik gösterileri ve eğlenceler gerçekleştirildi.
Okuldaki etkinliğin ardından bölge esnafından ve vatandaşlardan  KHYD adına yardım toplandı.
HULUSİOĞLU: “ERKEN TEŞHİS ÖNEMLİ”
Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, etkinlik nedeniyle yaptığı açıklamada, erken teşhis olursa kanseri atlatmanın %95 oranında mümkün olduğunu ifade ederek “Her 8 kişiden birinin bu hastalığa yakalanması sözkonusu. Bu etkinliğimizden gelen gelirle bu hastalıkla mücadele edenlere az da olsa katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler