• BIST 11311.06
  • Altın 6166.391
  • Dolar 42.8039
  • Euro 50.5933
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 4 °C

9 doktor takviye...İşte göreve başlayan doktorlar

KKTC’de Covid-19 ile mücadeleye 9 doktor takviyesi yapıldı. Bakanlar Kurulu, kararı ile bugün 9 doktor sözleşmeli olarak göreve başladı.  
9 doktor takviye...İşte göreve başlayan doktorlar

KKTC’de Covid-19 ile mücadeleye 9 doktor takviyesi yapıldı. Bakanlar Kurulu, kararı ile bugün 9 doktor sözleşmeli olarak göreve başladı.  

Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık servislerinde hizmetlerine ihtiyaç duyulan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Akpolat ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Bektaş Akpolat, Pratisyen Hekim Dr. Laden Çamber, Dr. Fehim Ali Türktan, Dr. Türkeş Kerküklü, Dr. Remziye Bulut Mert ve Dr. Mine Karzaoğlu'nun yanı sıra Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Saliha Feyza Yaycı ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Naciye Özbek işe alındı.

Kara bugün yayımlanan Resmi Gazete’de duyuruldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler