• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 12 °C

LAÜ’de “Bilişsel Kognitif Davranış Terapisi” konulu konferans düzenlendi

LAÜ’de “Bilişsel Kognitif Davranış Terapisi” konulu konferans düzenlendi
LAÜ’de “Bilişsel Kognitif Davranış Terapisi” konulu konferans düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nün tarafından, “Bilişsel Kognitif Davranışçı Terapiler” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa,  Lefkoşa Kognitif Davranış Terapi Merkezi’nin kurucuları olan Psikolog Deniz Erkal ve Psikolog Selen Üstüner katılım göstererek öğrencilere Kognitif Davranış Terapileri hakkında açıklayıcı bilgiler sundular.

 

Terapist olmak için nasıl bir eğitim sürecinden geçilmesi gerektiği öğrencilerle paylaşıldı

Kognitif Davranış Terapisti olan davetliler Kognitif Davranış Terapisinin günümüz Terapi uygulamaları arasındaki yerini, çalışma yollarını ve terapist olmak için nasıl bir eğitim sürecinden geçilmesi gerektiği bilgilerini öğrenciler ile paylaştılar. Özellikle olumsuz ototmatik bilişler ve bunların hayatımızda meydana getirdiği olumsuzluklara dikkat çeken konuşmacılar öğrencilerle etkileşimli bir sunum gerçekleştirdiler. Sunumların ardından soru cevap bölümü ile konferans sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler