• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bankacılık Akademisinde Üçüncü MT Program eğitimi başlıyor

Limasol Bankası’ndan ‘ Bankacılıkta Akademik Vizyona’ katkı devam ediyor...
Bankacılık Akademisinde Üçüncü MT Program eğitimi başlıyor

Bankacılık ve finans sektöründe ilklere imza atmayı gelenek haline getiren Limasol Bankası’nın oluşturduğu Limasol Banking Academy  bu dönem Kredo Muhasebe ve Danışmanlık şirketi ile işbirliği yaparak çalışanlarına ve topluma üst düzeyde yetkinlik kazandırmayı hedefliyor. Bu kapsamda geleceğin yöneticilerini yetiştirmek amacıyla üçüncü MT (Management Trainee)  programı Limasol Bankası çalışanlarına özel olarak açıldı.

Bankacılıkta kurumsallaşma adına önemli bir adım teşkil eden Limasol Bankacılık Akademi’si,  Kredo Muhasebe ve Danışmanlık şirketi ile işbirliği yaparak, banka personeline teknoloji bankacılığı, finans ve sigorta  konularında üst seviyede yetkinlik kazandıracak akademik hizmetler sunuyor. Limasol Bankacılık Akademisi çatısı altında geleceğin yöneticilerini yetiştirmek amacıyla başlatılan MT proğramının 3. sürecine başvuran 26 personel ile özel eğitim ve  1 yıllık rotasyon sürecine başlanıyor.

Toplamda 2 aylık özel eğitimler ve 12 ay sürecek rotasyon süreci 2017 yılının Ağustos  ayında tamamlanacak.  Eğitim  ve rotasyon sürecini başarı ile tamamlayan personelin yetkinliklerine  uygun şekilde  birim /şubelerde yeni görevlerine atanmaları hedefleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Limasol Bankası Genel Müdürlük Kültür Salonunda gerçekleşen ilk buluşmada Banka Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu, Yönetim Kurulu İdari Müdürü Akıle Tatarlar ve İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Balkız Kandulu hazır bulundu. 

Banka İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Balkız Kandulu 3. MT Eğitim süreci hakkında bilgi verip; Limasol Banking Academy’nin öğrenen bir organizasyon olarak çalışanlarını sürekli geliştiren bir okul olduğunun altını çizdi. Bankacılık sektöründeki liderliği sürdürmenin sürekli gelişme ve öğrenme ile mümkün olduğunun ve öğrenen organizasyon stratejisi paralelinde, deneyimi yüksek çalışanlar yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Banka Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu bankacılık ve finans sektörüne akademik bir vizyon kazandırılmasına, gençlere bu alanda iş ve kariyer geliştirme olanağı yaratılmasına olanak verecek girişimin 3. kez başlamasından gurur duyduğunu belirtti.  Yoğurtçuoğlu çalışanların bankaya daha da dinamizm kazandırarak, yetkinliklerini artırarak güçlü projelere katkılar koymaya devam edeceklerini belirtti.  

Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler konuya ilişkin açıklamasında; “İnsan Kaynakları finans sektörü için en önemli araçtır – doğru yetişen yetkin çalışanlar bankacılık sektörünün geleceği için vazgeçilmez kaynak olacaktır. Bu bilinçle hareket eden bankamız genç nesillere kariyer olanakları yaratmaya, daha güçlü bir gelecek hazırlamada onların yanında olmaya devam edecek. Bu sürece katılan herkese başarılar dilerim” dedi.

3. MT programına katılacakları belirlemek adına yapılan sınav 21 Mayıs Cumartesi günü Ermeni Manastırı’nda gerçekleşip; ardından Boghjalian Konak Restoran da keyifli bir yemek ile noktalandı

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler