• BIST 9306.96
  • Altın 4132.99
  • Dolar 38.4226
  • Euro 43.9505
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Bir Note 7 daha patladı!

Bataryasındaki problem yüzünden gündeme gelen Samsung'un son akıllı telefonu Galaxy Note 7'lerden biri daha patladı. Telefonun 'güvenli' olarak satıldığı iddia edildi.
Bir Note 7 daha patladı!

Bu sefer de Samsung Galaxy Note 7 patlama haberi Çin’den geldi. Hui Renjie isimli bir genç güvenli etiketi bulunan Galaxy Note 7’sinin patladığını söyledi. Renije patlayan Note 7’nin MacBook Pro’suna da zarar verdiğini açıkladı. Telefonun şarjdayken patladığı bildirildi.

 

Samsung yetkilileri telefonun hasarını kontrol etmek için istediyse de Renije bunu kabul etmedi, fotoğrafları ise internette paylaştı. Bloomberg’e konuşan Hui Renjie aldığı cihazın sorundan etkilenen cihazlar listesinde olmadığını belirtiyor.

patlayan-note-7-1.jpg

  •  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler