• BIST 11349.23
  • Altın 5961.957
  • Dolar 42.6953
  • Euro 50.1402
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 11 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 11 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C

MUCİZE: İskenderun'daki Arzu Apartmanı'ndan 107. saatte mucize: 7. kişi de sağ kurtarıldı!

MUCİZE: İskenderun'daki Arzu Apartmanı'ndan 107. saatte mucize: 7. kişi de sağ kurtarıldı!
MUCİZE: İskenderun'daki Arzu Apartmanı'ndan 107. saatte mucize: 7. kişi de sağ kurtarıldı!

İskenderun'daki Arzu Apartmanı'ndan 107. saatte mucize: 7. kişi de sağ kurtarıldı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en fazla yıkıma neden olduğu Hatay'da, İskenderun ilçesinde bulunan Arzu Apartmanı'ndan 107. saatte iki kişi daha enkazdan çıkarıldı. Depremin 102. saatinde de altı kişi sağ kurtarılmıştı. 

Çay Mahallesi'ndeki beş katlı Arzu Apartmanı'nın enkazında görev yapan arama-kurtarma ekipleri, yığınların altında ses tespit etti. Apartmanın birinci katında karşılıklı ikamet eden iki ailenin dokuz ferdinin enkaz altında olduğunu değerlendiren ekipler, buradaki kurtarma faaliyetlerini iş makinelerinin de yardımıyla yürütüyor.

Ekipler, uzun uğraşlar sonucu Yasemin ve Kadir Oktay çiftinin de aralarında bulunduğu altı kişiyi depremden 102 saat sonra bulundukları yerden çıkardı. Yaralı depremzedeler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kurtarmanın ardından ekipler ve depremzede yakınları birbirine sarıldı.

107. saatte enkazda bulunan Kılınç ailesinden iki kişi daha çıkarıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler