• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C

Yahoo geri dönüyor!

Verizon, Yahoo'yu satın almak için girişimlerini hızlandırdı
Yahoo geri dönüyor!

Bir süredir ne yaptıysa da yaptığı zararların üstesinden gelemeyen internet devi Yahoo kurtuluşunu satılmakta arıyor.

Daha önce Verizon'un internet devine talipli olması bir yana Twitter-Yahoo birleşmesi degündemdeydi.Ancak Verizon hedefine artık çok yakın.

Bloomberg'in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Verizon Yahoo'yu satın almak için birebir görüşmelere başladı bile.

Habere göre görüşmelerde 5 milyar dolarlık bir paradan bahsediliyor.Fakat iddialara göre bu fiyata patentler dahil değil.

CNBC'den gelen başka bir iddia ise satın alma işlemlerine şirketin taşınmazları da dahil.Eğer Verizon, Yahoo ile anlaşmaya varırsa şirketin taşınmazlarına da sahip olacak.

İyi beklentilerle 2012'de şirketin başına getirilen CEO Marisaa Mayer online reklamcılıkta bu bekletileri karşılayamadı ve Facebook ve Google'ın gerisinde kaldı.

Şayet CEO şirketi satabilirse ve bu işlemden sonra işten kovulursa 37 milyon dolarlık bir tazminat hakkı elde edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler