• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

İstanbul seçiminin galibi CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu kimdir?

Dr. Kaftancıoğlu hakkında bir çok sahte tweet ve fotoğraf da üretildi...
İstanbul seçiminin galibi CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu kimdir?

Canan Kaftancıoğlu kaç yaşında aslen nereli eşi Ali Naki Kaftancıoğlu kimdir?

Son günlerde adı sık sık geçen siyaseti geçmişi ile konuşulan Canan Kaftancıoğlu aslen nereli, kaç yaşında ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu kimdir, ne iş yapar soruları merak konusu oldu. Canan Kaftancıoğlu aslen Ordulu ve 1972 doğumlu. Tıp fakültesi mezunu olan Canan Hanım'ın Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu ile evli, Çağım Işık isminde bir kızı vardır.

Siyaset ile ilgili olan vatandaşlar son günlerde Canan Kaftancıoğlu'nun adı sık sık duymaya başladı. Peki siyasi geçmişi ile de çok konuşulan Canan Kaftancıoğlu kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu ne iş yapar? Aslen Ordulu olan Canan Kaftancıoğlu 1972 doğumlu ve tıp fakültesi mezunu. İşte Canan Kaftancıoğlu’nun hayat hikayesine dair detaylar…

CANAN KAFTANCIOĞLU KİMDİR?

 Canan Kaftancıoğlu 1972 Ordu doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu'da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Sivas Suşehri Devlet Hastahanesi acil biriminde hekim olarak çalıştı. 1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'nda Adli Tıp ihtisasına başladı. TiHV(Türkiye İnsan Hakları Vakfı) ‘de vaka taraması yaparak “İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi” isimli teziyle ihtisasını tamamladı.

chp-kaftancioglu-16-9-1548618462-16-l8zt.jpg

İletişim yayınlarından Müge Tuzcuoğlu derlemesi “Roboski İstenmeyen Çocuklar” ve Um:Ag yayınlarından Eren Aysan derlemesi “Bir Eflatun Ölüm” isimli kitaplara yazı katkısı sunmuştur.

Bilimsel ve sosyal alanlarda yayınlanmış yüzü aşkın makalesi vardır. Birleşik Haziran Hareketi geçici yürütmesinde görev almıştır. Ümit Kaftancıoğlu Öykü Ödülleri düzenleme komitesindedir.

5a5dfbb5ae78490f401a5519-16-9-15555-ygh7.jpg

ALİ NAKİ KAFTANCIOĞLU KİMDİR: 2011-2012 yılları arasında CHP İstanbul Basın, Kültür ve İletişimden sorumlu il başkan yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında İl başkan vekilliği, basından sorumlu il başkan yardımcılığı görevini sürdürmüştür. Halen kurucu ortağı olduğu özel bir sağlık kuruluşunda genel koordinatör olarak çalışmaktadır. Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu ile evli olup Çağım Işık isminde bir kızı bulunmaktadır.

Ali Naki Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eşi, 1980 yılında cinayet sonucu yaşamını yitiren yazar ve gazeteci Ümit Kaftancıoğlu’nun oğludur. İstanbul Erkek Lisesi’ni tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Çocuk Doktoru olarak görev yapan Ali Naki Kaftancıoğlu 2001 yılında Canan Kaftancıoğlu ile evlenmiştir. Bu evliliğinden iki çocuğu vardır. Günümüzde Özel Işık Tıp Merkezi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.

Eşi ile birlikte sıkça yurt dışı seyahatleri ve motosiklet tutkusu ile tanınmaktadır. Ali Naki Kaftancıoğlu baba tarafından aslen Ardahan Hanak’lıdır.

1839574-bowu1l-qrpz.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler