• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Adnan Oktar'ın Kediciği Tülay Kumaşçı yine sosyal medyayı salladı!

Adnan Oktar'ın kedicikleri olarak bilinen seksi kadınlardan olan Tülay Kumaşçı yaptığı paylaşım ile yine sosyal medyada deprem etkisi yarattı.
Adnan Oktar'ın Kediciği Tülay Kumaşçı yine sosyal medyayı salladı!

Adnan Oktar'ın kedicikleri olarak bilinen seksi kadınlardan olan Tülay Kumaşçı yaptığı paylaşım ile yine sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Kedicik Tülay'ın Mevlana'ya hakaret ettiği iddia edilirken Tülay Kumaşçı ise konu ile ilgili açıklama yapmadı. İşte Tülay Kumaşçı'nın tepki çeken o paylaşımı.

Kumaşçı, Mevlana'nın Türk düşmanı olduğunu ve sapık anlatımlarının olduğunu iddia edip, paylaşımlarıyla Mevlana'ya hakaret etti.

tk

İTÜ Matematik Mühendisliği mezunuyum. İstanbul’da yaşıyorum. Güncel, politik ve hayata dair birçok konuda Haberkita, Hürhaber sitelerinde, İpekyolu dergisinde köşe yazılarım yayınlanıyor. Atatürkçü, milliyetçi, dindar biriyim. Allah aşığıyım. Yazmayı insanlarla iletişim halinde olmayı seviyorum. Her türlü fikre saygı

duyuyorum. Dünyada savaşların, kargaşa ve çatışmaların son bulup, insanlar arasında sevgi, barış, dostluk, güzel ahlak ve huzurun yaygınlaşmasını arzuluyorum. Bu konuda hayatını İslam’a vakfetmiş, devletin ve milletin bekası için fikri mücadele yürüten, sevgi öğretmeni hocam Adnan Oktar’ın fikir ve düşüncelerini örnek alıyorum. Bireysel, toplumsal ve devletler arası her sorunun sevgi ile çözülebileceğine inanıyorum. Kedi hayranıyım. Spor yapmayı severim.

DONDURMA REKLAMLARINA TAŞ ÇIKARDI

Daha önce bikinili fotoğraflarını paylaşan Tülay Kumaşçı bu kez de tatlı yerken çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Türkiye'nin gündemi bir süredir IŞİD ve PKK ekseninde gidip gelirken, Adnan Hoca'nın kedicikleri ise paylaştıkları fotoğraflarla başka bir gündem oluşturmaya devam ediyor. Tülay Kumaşçı'nın son fotoğrafları en popüler dondurma reklamlarına bile taş çıkardı.

Adan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı yine soyundu. Kendisini Atatürkçü ve dindar biri olarak tanımlayan Tülay Kumaşçı, neden böyle açık saçık giyindiğini şöyle izah etti;

Benim gibi bikini giyen, denize giren, neşeyi eğlenceyi seven diğer hanımların da Allah?ı dilediği gibi anabileceklerini, namaz kılabileceklerini, Allah?la dost olabileceklerini, samimi dua edebileceklerini görmelerini istiyorum. Bu gerçeğin görülmesiyle toplumda hem İslam?a yönelik hem de hanımlara yönelik yaygın yanlış algının ortadan kalkacağına inanıyorum.

ARKADAŞLARIMIN ÇOĞU ÇARŞAFLI

İnsanların dini yorumlamaları farklı olabilir. Kimi insan kendi inancına göre müzik dinlememeyi, dekolte kıyafet giymemeyi, dans etmemeyi, makyaj yapmamayı, kahkaha atmamayı, evinde tablo asmamayı doğru bulur ve buna göre yaşar. Ben buna saygı duyarım. Benim arkadaşlarımın çoğu Ortodoks Müslüman?dır hatta aralarında ultra Ortodoks olanlar, çarşaf giyip sadece gözlerini açıkta bırakanlar bile var ben hepsini canım gibi seviyorum onlar da beni çok seviyorlar aramızda hiçbir ayırım yok. Hiçbirimiz diğerine ?bunu yapamazsın, Müslüman bunu yapmaz? demiyoruz. Birbirimizin aklına ve vicdanına güveniyoruz Bikinili yeni pozlarını koyan Tülay Kumaşçı, kendisine en çok giyim tarzının sorulduğunu söyledi.

kt

Tülay Kumaşçı, uzun boylu, fiziği ve diksiyonu düzgün seksi bir hanımefendi... Ermenilerin Kim Kardashian'ı varsa, bizim de Adnan Oktar ve güzel melekleri var.

Bence Tülay Kumaşçı, Kim Kardashian'dan daha güzel ve daha seksi... Kim Kardashian'ı Ermeni Diasporasının etkisindeki küresel medya pompalıyor. Ermeniler Kim Kardashian sayesinde dünya gündeminde kalıyor.

Bizde de Tülay Kumaşçı ve diğer melekler var. Bizim medya da Tülay Kumaşçı gibi soyunan, dans eden arkadaşlarını gündeme taşıyarak Adnan Oktar ekolünü parlatıyorlar.

Böyle iş olur mu demeyin... İşte görüyorsunuz ki oluyor... Tüm Türkiye soyunan Tülay Kumaşçı'nın vücut hatlarını ezberledi bile.

Geçtiğimiz günlerde Adnan Oktar'ın kediciklerinden biri sosyal medyada bikinili fotoğrafını paylaşmıştı. Çok tepki alan ve tartışma konusu olan fotoğraf hakkında Oktar, kediciğine sahip çıktı.

A9 televizyon kanalındaki kedicikleriyle sohbetinde müritleri hakkında açıklama yapan Adnan Oktar, müzik dinlemeyip, fotoğraf çektirmeyecek kadar koyu dindar talebeleri olduğunu öne sürdü. "Benim çarşaflı talebem de var bikinili talebem de" diyen Adnan Oktar, Ortodoks dediği dindar müritleri için şunları söyledi: Aslında benim muhafazakar talebelerimin sayısı çok çok daha fazladır. En az 8-9 misli daha fazladır yani o koyu ortodoks olanlar. Ama onlar ortada olmadığı için görünmüyorlar. Liberal olanlar daha çok ortada görünüyorlar onun için benim diğer talebelerimi bilemiyorlar. Adnan Oktar muhafazakar müritleri olarak ekrana getirilen fotoğrafı görünce de bombayı patlattı. Yok bunlar muhafazakar değil bunlar orta muhafazakar. Asıl muhafazakarlar var onlar çarşaf filan, onlara müzik dinletmek de mümkün olmuyor Allah muhafaza... Resim de çektirmiyorlar. Kamera filan asla.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler