• BIST 14331.21
  • Altın 5953.87
  • Dolar 46.5052
  • Euro 52.9416
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C

Ölümlü kazada isimler açıklandı!

Ölümlü kazada isimler açıklandı!
Ölümlü kazada isimler açıklandı!

İskele-Ercan Anayolu üzerinde Gönendere Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 41 yaşındaki Raşit Tekin hayatını kaybetti.

Polisten gelen açıklama;

25.10.2025 tarihinde, saat 09.00 sıralarında, İskele-Ercan Anayolu üzerinde Gönendere Kavşağı’nda, Arslan AYAMURADOV (E-37) yönetimindeki SN 552 plakalı birleştirilen araç ile Geçitkale istikametinden Serdarlı istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyredip Gönendere Kavşağına geldiğinde, süratini salim hadde indirmemiş ve o esnada önünde aynı istikamete doğru seyredip sağa Gönendere köyüne dönmek için yavaşlayan araca çarpmamak için kontrolsüzce yolun sağına geçmesi sonucu, karşı istikametten gelmekte olan Muhammet URHAN (E-30) yönetimindeki KJ 241 plakalı aracın sağ yan kısmına çarpıp yoluna devam etmiş ve KJ 241 plakalı aracın arkasından gelmekte olan Raşit TEKİN (E-41) yönetimindeki VZ 612 plakalı aracın ön kısmına da çarpmıştır.
Kaza sonucu VZ 612 plakalı araç sürücüsü Raşit TEKİN (E-41) olay yerinde yaşamını yitirmiş olup, aynı araçta yolcu olarak bulunup yaralanan Ömet TUNÇ (E-) ve Servet AVCI (E-) ise kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor. SN 552 plakalı araç sürücüsü Arslan AYAMURADOV tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler