• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Lefkoşa 33 °C
  • Mağusa 32 °C
  • Girne 31 °C
  • Güzelyurt 32 °C
  • İskele 32 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 29 °C

DAÜ’de “Uluslararası Gece” Renkli Görüntülere Sahne Oldu!

DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda düzenlenen “International Night” etkinliği, farklı kültürleri buluşturdu. DJ performansları, sahne şovları ve ülkelere özgü tatlarla unutulmaz bir gece yaşandı.
DAÜ’de “Uluslararası Gece” Renkli Görüntülere Sahne Oldu!

 

DAÜ’DE ULUSLARARASI GECE COŞKUSU YAŞANDI

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yasin Düşüner Stadyumu’nda düzenlenen “International Night / Uluslararası Gece” etkinliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğe, DAÜ Tanıtım ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztüren de katıldı.

 

Farklı ülkelerden öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte DJ performansları, kültürel gösteriler, danslar ve müzik performansları yer aldı. Ülkelere özgü yemeklerin sunulduğu stantlar ise geceye lezzet kattı. Renkli sahne şovlarının yanı sıra kültürel çeşitliliğin ve birlikteliğin ön planda olduğu gece, katılımcılardan büyük beğeni topladı. DAÜ öğrencileri, farklı kültürleri bir arada deneyimleme fırsatı bularak unutulmaz bir gece yaşadı.

 

DAÜ Rektörlüğü, “Uluslararası Gece” etkinliğine verdiği destekle üniversitenin çok kültürlü yapısına ve öğrenci odaklı vizyonuna bir kez daha dikkat çekti. Rektörlük adına etkinliğe katılan DAÜ Tanıtım ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztüren, böylesine zengin kültürel etkileşimlerin, öğrencilerin küresel bakış açısı kazanmasına önemli katkılar sağladığını vurguladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler