• BIST 13890.91
  • Altın 6699.4
  • Dolar 45.8976
  • Euro 53.4066
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 14 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 14 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 8 °C

Sağlıkta grev 5. gününde

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası, yapılan genel grevlere rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan olumlu yanıt alınmadığını kaydederek, grevlerinin bugün de devam ettiğini açıkladı.
Sağlıkta grev 5. gününde

Tıp-İş, yapılan genel greve rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan olumlu bir dönüş olmaması nedeniyle 12 Şubat 2026’da 07.45-15.30 saatleri arasında, acil servisler, yoğun bakım, hemodiyaliz, kemoterapi ve yatılı servisler hariç tüm birimlerde grev yapılacağını duyurdu.

Sendika tarafından yapılan duyuruda, grevin acil servisler, yoğun bakım, hemodiyaliz, kemoterapi ve yatılı servisler hariç tüm birimlerde uygulanacağı belirtildi.

Açıklama, “Kamuoyuna duyurulur” ifadeleriyle son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler