• BIST 10173.42
  • Altın 2440.899
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9283
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 27 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 27 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Formayı giydi, imzayı attı!

Formayı giydi, imzayı attı!

Fenerbahçe'nin flaş transferi Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftara açık yapılan törenle 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine bağladı Portekizli futbolcu Luis Nani, resmi sözleşmeyi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlara açık yapılan organizasyonda imzaladı.

Saha içinde kurulan bir platformda Nani, taraftarların önüne çıktı. Nani'nin imza törenini 10 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti. Törenden bir saat önce stada gelen taraftarlar, yeni transferi coşkulu bir şekilde karşıladı.

Portekizli oyuncu, kendisiyle ilgili kısa bir tanıtımın ardından sahaya davet edildi. Taraftarlar, tezahüratlarla Nani'ye sevgi gösterisinde bulunurken, "17" numaralı sarı-lacivertli formayla sahaya çıkan Nani de tribünleri selamladı.

Nani'nin sahaya gelişi öncesi bu oyuncunun daha önce oynadığı takımlarda attığı gollerin görüntüleri skorboarddan verildi.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan sportif direktör Giuliano Terraneo, Nani'nin transferinde kendilerine yardımcı olan başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik heyete teşekkür ederek, "Umuyorum bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada yaparız" dedi.

Yeni transfer Nani ise stada gelip kendisi için güzel karşılamayı yapan taraftarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Hayatımın en güzel gününü yaşıyorum. Fenerbahçe oyuncusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Şimdiden doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Nani, Türkçe "Teşekkürler" diyerek konuşmasını tamamladı.

Portekizli oyuncu, konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzalarken, taraftarlara top hediye etti.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan eski takım arkadaşı Van Persie ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nani, Van Persie ile konuşma şansı henüz bulamadım. Çok tecrübeli, çok iyi bir oyuncu. Onu gayet iyi tanıyorum. Eğer transfer edilirse güzel bir karar olur" dedi.

İlk olarak duygularını aktaran Nani, "Hayatımdaki en güzel duygulardan birini yaşadım. Taraftarların gelişime verdikleri tepki beni çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum. Başkanımıza ve Terraneo'ya çok teşekkür ederim. Kararımdan dolayı çok mutluyum. Bu ülkede çok sıcak ve kibar insanlar var. Kararımın doğruluğunu anladım" diye konuştu.

"HER ŞEYİMİ ORTAYA KOYACAĞIM"

"Burada olduğum süre boyunca takıma her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullanan Nani, "Her maçta başarılı olmayı umuyorum. Bana gösterilen bu ilgiye sahada karşılık vermek istiyorum. Onları daha mutlu etmek istiyorum. Kaliteli bir futbol ortaya koymak istiyorum. Bu kulüp için çok çalışacağım. Her şeyimi ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz. Bunun sözünü veriyorum" diyerek taraftara mesaj yolladı.

"ÖNCE KULÜBÜN HEDEFLERİ..."

Nani, "Benim için önce kulübün hedefleri gelir. Kulübün hedefleri ilk sırada. Bu sezon ilk hedefim takımın kazanacağı kupalarda yardımcı olmak. Takım iyiyse siz de iyi olmak istersiniz. Ben takıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.

"BURADA OYNAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞTUM"

"Daha önce burada oynamış ve oynamakta olan arkadaşlarımla konuştum" diyen Portekizli yıldız, "Raul Meireles ve Bruno Alves buraya gelmemi söylediler. Karar sürecimde onların yardımı oldu. Vitor Pereira'nın da kararımda etkisi oldu. Ülkemden olan insanlarla oynamak bana yardımcı olacaktır. Hem ülkeye hem de ülke futboluna adapte olmakta yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

NANI'DEN CÜNEYT ÇAKIR AÇIKLAMASI

Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United-Real Madrid maçında Cüneyt Çakır'ın göstermiş olduğu kırmızı kart kararına da değinen Nani, "Futbolun içinde olan şeyler. Futbol böyledir. Hakemler bazen kararlar verirler ancak bunlar geçmişte kaldı. Benim için bir numarada Fenerbahçe'nin başarısı var" dedi.

"UMARIM HAKEMLER BİZİ DE KORURLAR"

Premier Lig ile Süper Ligi kıyaslayan yıldızı oyuncu, "Premier Lig'deki savunmacılar çok güçlü ve sert oyuncular. Onlarında müdahaleleri sert ama ben orada başarılı olduğuma inanıyorum. Sonrasında futbola alışıyorsunuz. Burada da alışacağım. Öte yandan hakemler var ve onlar bu faulleri görüyor. Umarım bizi de korurlar" şeklinde konuştu.

NANI'DEN VAN PERSIE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan eski takım arkadaşı Van Persie ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nani, Van Persie ile konuşma şansı henüz bulamadım. Çok tecrübeli, çok iyi bir oyuncu. Onu gayet iyi tanıyorum. Eğer transfer edilirse güzel bir karar olur" dedi.

Nani, "Yeni sezon için kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Şu ana kadar Türkiye ligini fazla takip edemedim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesinde olduğunu biliyorum. Derbi maçların önemini de biliyorum" şeklinde konuştu.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Rio Olimpiyatları başladı06 Ağustos 2016 Cumartesi 21:57
  • İtalyan devi Milan satıldı06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:09
  • Faslı boksör cinsel tacizden gözaltında06 Ağustos 2016 Cumartesi 10:53
  • Mağusa'nın al yapısına 'Sırp' antrenör!05 Ağustos 2016 Cuma 15:48
  • G.Saray bombayı patlattı!04 Ağustos 2016 Perşembe 14:48
  • Nevena Jovanovic Yakın Doğu Üniversitesi’nde04 Ağustos 2016 Perşembe 14:25
  • Choudhry, “BağlantıYönetim Heyecanlı”04 Ağustos 2016 Perşembe 13:35
  • Fenerbahçe Beşiktaş’ı zengin etti04 Ağustos 2016 Perşembe 12:01
  • Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri04 Ağustos 2016 Perşembe 11:12
  • Diarra ile anlaştık ama....03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:48