• BIST 13313.82
  • Altın 6807.84
  • Dolar 48.7998
  • Euro 56.017
  • Lefkoşa 31 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 28 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Son Dakika Haberi...DP Kararını verdi...

Son Dakika Haberi...DP Kararını verdi...
Son Dakika Haberi...DP Kararını verdi...

Son Dakika Haberi...DP Kararını verdi...

DP MYK ve Parti Meclisi toplantısı sonrasında Başkan Ataoğlu açıklama yapıyor.

Parti Meclisi "whats app" gruplarından görüşler Ataoğlu'na iletilecek PM daha sonra yeniden toplanacak.

Demokrat Parti'nin önümüzdeki günlerde yeniden Parti Meclisi'ni toplayacağını belirten Ataoğlu, netleşen kararın kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

"Şu an için kesin bir karar alınmadı mı?" sorusunu yanıtlayan Ataoğlu, parti içinde hareketliliğin sürdüğünü ancak bugün herhangi bir karar üretilemediğini belirterek, Parti Meclisi'nin talebi doğrultusunda kısa süre sonra yeniden değerlendirme yapılacağını ifade etti.

"İttifak ve seçim barajı gündemimizde değildi"

Ataoğlu, Parti Meclisi toplantısında ittifak ve seçim barajı konularının da sorulması üzerine, bu başlıkların gündemde yer almadığını söyledi.

Kendi aralarında bu konulara ilişkin sohbet ettiklerini belirten Ataoğlu, Parti Meclisi üyelerinin de ittifak ve seçim barajı konusunda benzer görüşleri dile getirdiğini ifade etti.

Bugünkü toplantının temel gündeminin ise iki seçimin aynı anda yapılıp yapılmaması ve karma oyun kaldırılması konuları olduğunu belirten Ataoğlu, bu başlıklarda da nihai kararın Parti Meclisi'nin değerlendirmelerinin ardından verileceğini söyledi.

"İki ayrı anket çalışmamız var"

Ulusal Birlik Partisi'nin kamuoyu araştırmalarına ilişkin değerlendirmelerinin hatırlatılması üzerine Ataoğlu, Demokrat Parti'nin de iki ayrı anket çalışması yürüttüğünü açıkladı.

Bunlardan birinin kamuoyunda yapılan genel anket olduğunu belirten Ataoğlu, diğerinin ise henüz açıklanmayan adaylar üzerinden yürütülen parti içi çalışma olduğunu söyledi.

Demokrat Parti'nin seçimlerde mevcut oy oranının üzerine çıkacağına inandıklarını ifade eden Ataoğlu, partinin ülke siyasetinde denge unsuru olduğunu ve yürüttüğü bakanlıklarda proje üreten bir anlayışla çalıştığını kaydetti.

"100 projeyi kamuoyuyla paylaştık"

Parti olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ataoğlu, kısa süre önce 34. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını, ardından da son beş yılda hayata geçirilen 100 projeyi ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeleri kamuoyuna açıkladıklarını hatırlattı.

Bakanlık bünyesinde görev yapan mevcut ve önceki dönem bürokratlarına da katkılarından dolayı teşekkür eden Ataoğlu, geçmişte görev yapan isimleri de kuruluş yıl dönümü etkinliğine davet ederek emeklerinden dolayı plaket verdiklerini söyledi.

Ataoğlu, Demokrat Parti'nin üretmeye ve projelerini hayata geçirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
1/20