• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 14 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

"UBP Genel Başkanlığı’nın artık sona ermesi şart"

"Özgürgün artık Genel Başkanlık’tan gitmesi gerek"
"UBP Genel Başkanlığı’nın artık sona ermesi şart"

 Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı Ersin Tatar, “ hiç kimsenin adamı, ya da adayı olmadığını, UBP Genel Başkanlığı’nın diğer adaylarını dıştan bir merkezden idare edilen, partiyi vesayet altına sokmaya çalışan kişiler olarak göstermeye çalışan Özgürgün’ün büyük bir hata içinde olduğunu ve partiye ciddi zararlar vermeyi sürdürdüğünü” belirtti.

Ersin Tatar, “ Özgürgün’ün her açıklamasının, her davranışının UBP Genel Başkanlığı’nın artık sona ermesinin şart olduğunu ortaya koyduğunu” vurguladı.

Tatar, şunları kaydetti:

“ Özgürgün’ün artık Genel Başkanlık’tan gitmesi gerektiğini söylerken ne kadar haklı olduğumuz her geçen gün biraz daha fazla ortaya çıkıyor.

Özgürgün artık parti başkanı olarak kalmamalıdır.

Nedenleri açıktır.

Çünkü;Haksız ve yanlışbir şekilde parti tüzüğünde partinin lideri olan gçsterlen 24 yıllık Genel Başkanımızı dıştaki bir merkez, partiyi vesayet altına almaya çalışan bir kişi olarak tanımlıyor ve kendisine rakip olanları Eroğlu tarafından yönlendirilmekle suçlamaya kalkışıyor.

Hala, istediğini üye yazdırıyor, istediğini sildiriyor ve onaylanmış, mühürlenmiş listeleri diğer adaylara vermeyecek kadar demokrasiden uzaklaşıyor.

5 milletvekili arkadaşı ile kendisine rakip çıktılar diye dışlıyor, onlarla görüşmüyor.

2013 yılındaki Grup toplantısında Sayın Sunat Atun ile Sayın Nazım Çavbuşoğlu’nun Genel Başkanlık oylamasında kendisine rakip çıktıkları, yapılan oylama sonucu sadece 2 oy farkla tek aday olarak geçen kurultaya gitme şansı elde ettiği halde milletvekili seçimine kadar parti başkanı kalması için kendisine söz verilmiş diye yalan söylüyor.

CTP ile yapılan protokolün ilk iki kısmını hala parti yetkili organları ve halktan saklıyor.

Hükümet protokolünde başka şeyler yazılmasına izin verdi ama şimdi su ve Kıbrıs konusu gibi iki çok kritik konuda başka şeyler söyleyerek oy avcılığı yapabileceğini sanıyor.

Hüseyin Özgürgün bilmelidir ki Ersin Tatar kimsenin adamı , veya partimizi vesayet altına sokacak kişi değildir.

Ancak Ersin Tatar, UBP’yi bugünlere getirenlere, parti için emek verenlere, partinin temel direklerine, UBP’yi, UBP yapanlara karşı hep vefalı olmuştur , olmaya devam edecektir.

Ersin Tatar kendine, bilgisine güvendiği için Sayın Eroğlu başta olmak üzere UBP’li büyüklerimizden  görüş almaktan , onlarla konuşmaktan , onlara gereken değeri vermekten kaçınacak koplekslere sahip değildir.

Yılların UBP’lilerini, Güzelyurt’ta, Girne’de, İskele’de, Gazimağusa ve Lefkoşa’da üye yazdırmayan Özgürgün’ü herkes UBP kurultayı ile ilgili konuşurken 24 yıllık genel başkanımız Eroğlu’na tarafsız olduğunu vurgulamasına ve  haklı uyarılarda bulunmasına rağmen saldırması, bizleri Eroğlu’nun vesayetçileri olarak göstermeye çalışması yanlıştır ve en hafif tanımlama ile kendini bilmezliktir.

Özgürgün bilsin ki, Ersin Tatar, kimseye karşı art niyetli, iki yüzlü, vefasız değil, tam tersine iyi niyetli, saygılı ve sevgi doludur.

Ersin Tatar, UBP Genel Başkanı olduğu anda UBP kaybolmaya yüz tutan değerlerine yeniden kavuşacak, partimize, bilgi, takım ruhu, demokrasi, dostluk ve kardeşlik hakim olacaktır”.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler