• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

İsmail Köybaşı imzayı attı

İsmail Köybaşı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen bir törenle, kendisini 3 yıllığına Kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
İsmail Köybaşı imzayı attı

İmza töreninde Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanımız Ali Yıldırım, Önder Fırat ve İlhan Ekşioğlu ile Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da hazır bulundu.

Törende ilk olarak söz alan Mahmut Uslu, “Çok önemli bir sporcuyu,  ihtiyacımız olan sol bekimizi transfer etmiş oluyoruz. Bu imza töreni çok anlamlı.  Çok iyi bir futbolcu, beyefendi biri, biraz da hemşerim sayılır. Böyle bir arkadaşı ailemize kattık. Başarılı olur umarım. Ben çok inanıyorum başarılı olacağına” diye konuştu.

İsmail Köybaşı ise “7-8 yıldırı devam eden profesyonel kariyerimin önemli bir dönemindeyim.  Ortama bir futbolcunun futbolculuk döneminin 15 yıl olduğunun düşünürsek ben bu dönemin 2. yarısına doğru ilerliyorum. Benim düşüncem, futbol kariyerimi en verimli şekilde sürdürmekti. Ben de top oynamaya duyduğum tutkum doğrultusunda bir karar verdim. Beni heyecanlandıran, sahiplenmeye hazır hissettiren Fenerbahçe oldu. Burada olmaktan mutlu ve gururluyum” dedi.

de6p1074_51335_5484935-(1).jpg

İmzaların atılmasının ardından soruları yanıtlayan İsmail Köybaşı, Fenerbahçe’nin yeni sezonda 3-5-2 taktiğiyle sahada olacağı ve kendisinin buna uyumu hakkındaki bir soruya, “3-5-2, hocamızın uygulamak istediği bir taktik.  Bizler sadece taktiklere uyması gereken kişileriz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda bunu yerine getirmek gerekiyor. Benim futbol anlayışıma daha uygun gibi görünebilir. Aslında çok fark etmiyor sistem. 3-5-2, bazen sahada 4-4-2’ye de dönebiliyor.3-5-2 olsun, 4-4-2 olsun ne olursa olsun sahada her şeyini koyan bir İsmail olacak” diye yanıt verdi.

Kendisi hakkında sosyal medyada yayınlanan bir video konusunda ise İsmail Köybaşı,  “Camialar arasında büyük bir rekabet var. Bizler profesyonel futbolcular olarak isteğimiz doğrultusunda hareket edebiliyoruz. Profesyonellikte bu tip konulara çok rağbet edilmemesi gerekiyor.  Bu bir şampiyonluk kutlamasıydı. Benim de olduğum ortamda, benim istememe rağmen, atfedilen bir tezahürat söylendi. Böyle bir görüntü içinde olduğum için üzgünüm.  Fenerbahçe camiasının üzüldüğünü biliyorum. Benim karakterimi bilen, neyi ne niyetle yaptığımı bilenler bilir.  Benim içimde hiçbir zaman kötülük olmaz. Bunu herkes bilir. Böyle bir durumdan rahatsız oldum ben de. Fenerbahçe camiasından böyle bir durumda olduğum için özür diliyorum. Bundan sonra Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim, en iyisini yapacağım.  Onlara yaşatacağım güzelliklerle beni anmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Forma rekabeti hakkında ise Köybaşı, “Forma rekabeti her zaman camiaların büyüklüğü içindir.  Hasan Ali saygı duyduğum, sevdiğimi bir kardeşim. Biz bu forma için gerekli rekabeti gösterip camianın büyüklüğünü ortayla çıkaracağız. Ben bundan mutluyum. Her şeyin en iyisi olacak” diye konuştu.

Fenerbahçe’yle sezon ortasında konuşmaya başladığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayan İsmail Köybaşı, “Tamamen sezon sonunda olan bir durumdu. Hatta bu durum çok da fazla uzun sürmeden gerçekleşen bir durum oldu. Bir şey ispatlamak istemiyorum. Gönlüm çok rahat.Sezon içinde gerçekleşmiş hiçbir şey yok” diye konuştu. Konu hakkında söz alan Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu da, ”Biz de bu konuyu gazeteden okuduk. Menajerini tanıyoruz. Hatta biz İsmail’in İspanyol takımıyla anlaştığını biliyorduk. 2-3 gün içinde hallolan bir konu.  Bu işle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Türkiye’nin en önemli sol bekini; ki bir tane daha vardı o da çok önemli işler gerçekleştirdi, en önemlilerinden birini kazandırdık” diye konuştu.

Fenerbahçe’ye transfer oluşundaki nedenin eski kulübüyle para konusunda anlaşamaması olduğu yolundaki iddiaları da kesin bir dille yalanlayan İsmail Köybaşı,  “Kesinlikle bu söylediğiniz gerçeğin dışında. Beni tanıyan bilir. Paraya önem vermem, vermeyeceğim de. Futbol tutkum, futbol oynamaya duyduğum tutkunun bir sonucunda bir karar aldım. Buraya gelişim bu kararını bir sonucuydu” diye konuştu.

İsmail Köybaşı son olarak eski kulübüne hitaben, “Çimcisinden personeline, aşçısından malzemecisine, hocalarına,  yöneticilerine, taraftarına geçirdiğim her bir gün için hepsine teşekkürlerimi minnettarlıklarımı sunuyorum.  Yaşanılmış çok güzel şeyler oldu. Bunları unutmamak gerekiyor. Onlara her şey için teşekkür ederim. Ama şimdi yeni bir sayfa Fenerbahçe için başladı. Burada her şeyimi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Herkes hakkını helal etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Rio Olimpiyatları başladı06 Ağustos 2016 Cumartesi 21:57
  • İtalyan devi Milan satıldı06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:09
  • Faslı boksör cinsel tacizden gözaltında06 Ağustos 2016 Cumartesi 10:53
  • Mağusa'nın al yapısına 'Sırp' antrenör!05 Ağustos 2016 Cuma 15:48
  • G.Saray bombayı patlattı!04 Ağustos 2016 Perşembe 14:48
  • Nevena Jovanovic Yakın Doğu Üniversitesi’nde04 Ağustos 2016 Perşembe 14:25
  • Choudhry, “BağlantıYönetim Heyecanlı”04 Ağustos 2016 Perşembe 13:35
  • Fenerbahçe Beşiktaş’ı zengin etti04 Ağustos 2016 Perşembe 12:01
  • Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri04 Ağustos 2016 Perşembe 11:12
  • Diarra ile anlaştık ama....03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:48