• BIST 10161.73
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Telsim'den inanılmaz kampanya!

Telsim “İsteyin Yeter Ki” platformuyla KKTC’de müşterinin kahramanı olmak istiyor...
Telsim'den inanılmaz kampanya!

Her yaptığı projenin odağına müşteri memnuniyetini koyan Telsim, “İsteyin Yeter Ki” platformuyla, birçok ilki hayata geçirerek verdiği hizmetlerle abonelerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Telsim, kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini ve en iyi müşteri deneyimini iş anayasasının birinci ve değiştiştirilemez maddesi olarak belirledi.

“İSTEYİN YETER Kİ” PLATFORMUYLA TELSİMLİLERİN TEK YAPMASI GEREKEN İSTEMEK

Telsim abonelerinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda yapılandırılan “İsteyin Yeter Ki” platformu ile müşterisinin kahramanı olmak için yola çıktı. Dört ayrı avantajı olan bu platform ile Telsim aboneleri kontrolü ele alarak, hangi tarife veya kampanyaları kullanmak istediklerinden, hangi servisi nerede ve ne zaman alacaklarına kadar kendileri karar verebiliyor.

10 NUMARA TARİFELERLE KENDİ TARİFENİZİ KENDİNİZ YARATIN

“İsteyin Yeter Ki” platformunun birinci avantajı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’tinde da bir ilk olan, Telsimlilerin, kendi tarifesini yaratmasına olanak sağlayan “10 Numara Tarifeler” sayesinde artık Telsim aboneleri, seçtikleri tarifenin içeriğini istediği gibi oluşturacak, dakika, kısa mesaj veya internet paketleri konusunda bir mecburiyet olmadan ihtiyaçları yönünde satın alabilecekler. 10 Numara Tarifeler’den hem faturalı hem de faturasız hatlar yararlanabilecek. 

Telsim faturalı 10 Numara Tarifede abonelere, kendi tarifelerini oluşturken istedikleri kadar dakika, internet, kısa mesaj alma imkanı tanınıyor. Üstelik, her 100 dk, 1GB ve 100 kısa mesaj, herbiri sadece 10 TL’den ücretlendiriyor.

Faturasız 10 Numara tarifede ise abone ayda sadece 60 TL ödeyerek, ister 1GB internet ve 400 dakika, ister 2GB ve 300 dakika, ister 3GB ve 200 dakika, isterse de 4GB ve 100 dakika seçebilecek.

YENİ NESİL MY VODAFONE MOBİL UYGULAMASI İLE HERŞEY KONTROLÜNÜZ ALTINDA

Telsim’in koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hayata geçirdiği ve “İsteyin Yeter Ki” platformunun ikinci avantajı, My Vodafone uygulaması, Telsim Shoplarda yapılabilecek birçok işlemi oturduğunuz yerden yapabilme imkanı sunuyor. Telsim aboneleri tarifelerinin takibini My Vodafone uygulaması sayesinde rahatça yapabiliyor. Bu uygulama ile kontrolü eline alan Telsimliler, tüm servisleri diledikleri şekilde açıp kapayabilecekleri gibi, faturalarını ve görüşme detaylarını da görüntüleyebiliyor. Telsim My Vodafone uygulaması ile aynı zamanda aboneler faturalarını ödeyebilir, data paketi veya kontör satın alabilir. Üstelik bu uygulama ile, konum bildirildiği takdirde en yakın Telsim Shop’u ve iletişim bilgilerin e de ulaşılabiliyor.  

24 SAAT İÇERİSİNDE ADRESE HİZMET TELSİM’DE

Hizmet kalitesini her daim en üst seviyeye taşımayı hedefleyen Telsim, abonelerine sunduğu hizmette sınır tanımıyor. “İsteyin Yeter Ki” platformunun üçüncü avantajı olan Adrese Hizmet ile Telsim aboneleri, 0548 888 0542’yi arayarak veya isteyinyeterki.com adresine girip, bilgilerini bırakarak taleblerini bildiriyor, Telsim ise, 24 saat içerisinde adrese hizmet sunuyor.

TELSİM İSTEKLERİ VE İHTİYAÇLARI ANINDA KARŞILIYOR

“İsteyin Yeter Ki” platformunun dördüncü avantajı olan Müşteri Hizmeti Kanallarıyla Telsim, müşterilerine ulaşmanın ve menuniyeti arttırmanın alternatif yollarını yaratıyor. Telsim aboneleri, Whatsapp’tan atacakları tek mesajla, kampanyalar ve servisler hakkında sorgulama yapıp, yurt dışı dahil olmak üzere bulunduğu her yerden soru ve sorunlarına anında yanıt ve çözüm bulabiliyor.

Telsim Red aboneleri ise müşteri temsilcilerimizi aradığında, Geri Arama Servisi sayesinde, eğer isterlerse hatta bekletilmiyor ve müşteri temsilcilerimiz tarafından onlara geri dönüş yapılıyor.

SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

Digital dönüşümün lideri Telsim’in, “İsteyin Yeter Ki” platformundan yararlanmak isteyen Telsim abonelerinin tek yapması gereken,  isteyinyeterki.com adresine girerek bilgilerini girmek ve isteklerini iletmek.

MÜŞTERİMİZİN KAHRAMANI OLMAK İSİYORUZ

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser platformla ilgili şunları söyledi; “İsteyin Yeter Ki’’ platformuyla kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti ve en iyi müşteri deneyimi için yola çıktık. Ve kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini ve en iyi müşteri deneyimini kendi iş anayasamızın birinci ve değiştiştirilemez maddesi olarak belirledik”.

Gülümser şöyle devam etti; “Müşteri hizmetlerimizden networkümüze, kaliteli kapsamamıza, mağazalarımızdaki müşteri deneyimine, abonelere sunduğumuz teknolojik cihazalara, abonelerimizin şikayetlerini en kısa sürede çözüme kavuşturacak alt yapımıza, abonelerimizin bilgi güvenliğine, gerektiğinde abonelerimizin ayağına hizmete, abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünlere, insanımızın gelişmesini sağlayacak ve ülkemizin insanına dokunacak sosyal sorumluluk projelerine kadar ve önemli gördüğümüz ödediğimiz bedeller karşılığında en iyi, en rekabetçi, en tatmin edici tarife, ürün ve hizmetleri abonelerimize ve değerli müşterilerimize sunmak istiyoruz. Bunun sonucu olarak da Telsim ailesi olarak Müşterimizin Kahramanı olmak istiyoruz”. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler