• BIST 11159.44
  • Altın 6464.76
  • Dolar 49.8288
  • Euro 55.4069
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Lefkoşa’nın geniş bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacak

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), Lefkoşa Trafo Merkezi’nde yeni tesis edilen trafonun devreye alınması amacıyla 14 Haziran Pazar günü planlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Lefkoşa’nın geniş bir bölümünde elektrik kesintisi yapılacak

KIB-TEK’ten yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle saat 04.00 ile 06.00 arasında Lefkoşa’nın birçok bölgesine elektrik verilemeyecek.

Kesintiden; Lefkoşa Sanayi Bölgesi, Taşkınköy Bölgesi, Başbakanlık ve Sayıştaylık Bölgesi, Başbakanlık Işıkları ile Mehmet Akif Caddesi’nde Kumsal Parkı arasında kalan bölge ve civar sokaklar, Ortaköy Işıkları ile Başbakanlık Işıkları arasında kalan bölge, Yeni Yüzyıl Anaokulu ve civarı, KT Müteahhitler Birliği Binası, YarPlus civarı, Atatürk Meslek Lisesi ve çevresi, İçişleri Bakanlığı çevresi, Göçmenköy (Metropol Yolu) trafik ışıkları bölgesi, S.O.S. Çocuk Köyü civarı, Şht. Mustafa Ruso Caddesi civarı, Devlet Laboratuvarı, Öztek Sitesi, Soyak Evleri, Vakıflar İş Merkezi ve civarı, BRTK, Esnaf ve Sanatkârlar Sitesi, Veteriner Dairesi ve civarları, Hamitköy Anıttepe Bölgesi, Benli Gıda civarı, Vedat Benzinci karşısının kuzey kısmı, Yenikent Oypaş Sitesi civarı, Eski Gönyeli-İkahalıköy Yolu, Gönyeli Alayköy Kavşağı civarı, Lefkoşa Fuar Alanı ve çevresi, Gönyeli Çemberi civarı, Devlet Hastanesi çevresi, Göçmenköy Bölgesi, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve civarı, Ortaköy Sivil Savunma ve çevresi, Atatürk Spor Kompleksi, Merkezi Cezaevi, Lefkoşa İtfaiye Şube Amirliği, Taşkınköy Sosyal Konutları, Ecvet Yusuf Caddesi ve civarı, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nin güney kısmı, Eski Gönyeli-Boğaz yolunda Plümer Koruluğu ile Gönyeli Spor Kulübü arasındaki bölge ile Eski Gönyeli-Boğaz yolunda Oray Sitesi ile Mülk Sitesi arasındaki bölgeler etkilenecek.

Kurum, çalışmaların seyrine bağlı olarak elektriğin belirtilen saatten daha erken veya daha geç verilebileceğini belirterek, vatandaşların şebekede her an enerji varmış gibi davranmaları gerektiğini vurguladı.

KIB-TEK ayrıca bölge halkının gerekli tedbirleri almasını isterken, yaşanacak rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20