• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Bir günde 3 Can!

Bir günde 3 Can!

Ülkemiz dün kara bir gün daha yaşadı. Dünya genelinde trafikte yaşanan kazalarda en fazla can kaybı konusunda en üst sıralarda bulunan ülkemiz, dün Girne ve Mağusa bölgesinde yaşanan trafik kazalarında 3 kişiyi daha kaybetti.

Sabahın erken saatlerinde Girne’de 77 yaşındaki Naciye Fakir’in kimliği meçhul bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenilirken, öğlen saatlerinde ise, bir Ambulans’ın devrilmesi sonucunda araçta nefes darlığı yaşadığı için hasta olarak bulunan 74 yaşındaki Havva Şenyiğit ve iki ay sonra emekli olacağı öğrenilen hemşire Havva İlkay Kurteli’nin, hayatını kaybetmesi ülkede şok etkisi yarattı.

 

DSC_4560

GÖREV BAŞINDAKİ AMBULANS DEVRİLDİ

Karpaz-Mağusa Anayolu Kalecik kavşağı yakınlarında dün saat 12:00 raddelerinde meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Salih Aygan (E-34) yönetimindeki RHA 3490 plakalı Mehmetçik Sağlık Ocağı’na ait ambulans ile Mağusa Devlet Hastanesi’ne hasta taşıdığı sırada gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan dışarı çıkıp takla attı.

Kaza sonucu ambulansta hasta olarak bulunan ve nefes darlığı şikayeti ile Mağusa Devlet Hastanesi’ne sevkedilen 74 yaşındaki Havva Şenyiğit olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü ile ambulansta görevli hemşire 34 yaşındaki Belgin Tansu hafif ve 59 yaşındaki Havva İlkay Kurteli ise ağır yaralı olarak Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ambulans şoförü ile hemşire Tansu müşahade altına alınırken, kazada ağır yaralanan hemşire Havva İlkay Kurteli tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan hemşire Havva İlkay Kurteli’nin 1 ay sonra emekli olmasının beklendiği öğrenildi. Polisin kaza ile soruşturması devam ediyor.

DSC_4562

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan hemşire Havva Kurteli’nin ailesi Mağusa Devlet Hastanesi’ne akın etti. Kurteli’nin ölüm haberini alan aile hastanede sinir krizi geçirdi. Öte yandan, ambulans şoförü Salih Aygan’ın ise taburcu olur olmaz İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor.

BİR ACI HABER DE GİRNE’DEN GELDİ

Naciye Fakir isimli 77 yaşındaki kadın, Girne Değirmenlik anayolunda yürüdüğü sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre trafik kazası, Girne-Değirmenlik Anayolu Acapulco kavşağı yakınlarında, dün saat 06.00 sıralarında, yolun solunda doğu istikametine doğru yürüyen Naciye Fakir’e, plakası ve sürücüsü meçhul bir aracın çarpması sonucu meydana geldi.

Kazada ağır yaralanan Naciye Fakir, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan ilkyardım tedavisini müteakip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi; ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09:15’de yaşamını yitirdi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler