• BIST 10192.58
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 27 °C
  • Girne 26 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 27 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Kasapdöner Kıbrıs’taki ikinci şubesini açtı

Türkiye’nin en sıradışı döner markası KasapDöner, yeni şubesini Girne’de açtı. KasapDöner’in ikinci şubesi olan KasapDöner Girne’nin açılışı büyük ilgi gördü.
Kasapdöner Kıbrıs’taki ikinci şubesini açtı

Global Restoran Yatırımları A.Ş.’nin en ünlü markası KasapDöner’in Kıbrıs’taki ikinci şubesi, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) dış İşletmeleri bünyesinde  Girne’de kapılarını açtı.

TOPLAM 33 ŞUBESİ VAR

Restoranın açılışında konuşan ve KasapDöner’den başka tavuk ürünlerinin sunulduğu “Köylü Güzeli” ve yine et ürünlerinin sunulduğu “İkiSatır” adlı iki ayrı markalarının daha olduğunu ifade eden Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, “Yavru Vatan’daki diğer şubemiz Lefkoşa’da. Türkiye’deki şubeler de dahil, bu açtığımız şubeyle birlikte 33 şubemiz var. Diğer markalarımızla birlikte toplam 40 şubemiz mevcut. KKTC’den başka bir tane de Azerbaycan’da şubemiz var. Gerisi Türkiye’de. Şubelerimizin 8 tanesi firmamıza ait. Kalanı ise franchise usulü verilmiş şubeler. Franchise bedelimiz ise yıllık 50 bin dolar” diye konuştu.

YENİ PROJEMİZ ABD

2016 yılı sonuna kadar restoran sayısını 60-65 civarına çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Özürün, “Önümüzdeki iki ay içinde üç restoranımızı daha açacağız. İstanbul’da artık bizi bilmeyen yok. Artık Anadolu’ya açılmayı planlıyoruz. Zira Anadolu’da çok fazla döner zinciri yok. Yurtdışındaki şube sayımızı da artırıyoruz. Nisan ayı içinde Katar’daki şubemizi açacağız. Yılsonuna kadar İngiltere’de de bir şube açmayı hedefliyoruz. En büyük idealimiz ABD’de bir şube açmak. New York’da 5. Caddede bir KasapDöner açmak üzerine sonlandırmaya çok yaklaştığımız bir projemiz var” dedi

2015 YILINDA CİROSUNU ÜÇE KATLADI!

2015 yılında KasapDöner olarak toplam 400 ton et sattıklarını kaydeden Özürün, “KasapDöner sürekli ve biraz agresif büyüyen bir marka. 2014’te 12 milyon lira ciro yapmıştık. 2015’te bu rakamı 36,5 milyon liraya yükselttik. Dolayısıyla 2015 yılında bir önceki yılın cirosunu üçe katladık. 2011 yılında Üsküdar’daki bir tek mağazayla yola çıkmıştık. 2013 sonunda 13 restorana, 2015 sonunda 33 restorana geldik” ifadelerini kullandı.

“MÜDAVİM” OL, HEDİYELER KAZAN!

Eti sadece Afyonkarahisar’daki kendi çiftliklerinden getirdiklerini, restoranlarında başka kaynaktan et kullanılmadığını ifade eden Özürün, sektörde ilk olan bir uygulamalarından da bahsetti. “Müdavim” adlı bir uygulama geliştirttiklerini kaydeden Özürün, “Bu uygulama sayesinde insanlar KasapDöner Kulübü’ne üye olup hediyeler kazanabiliyorlar. Hem AppStore’da hem de Google Play’de var. Şu an indirme sayısı 10 bini geçti” dedi.

GAÜ Dış İşletmeler Müdürü Erhan Başay ise açıklamasında, Türkiye basınından gazetecileri Kıbrıs’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve gazetecileri ilk gün GAÜ Turizm Konaklama Uygulama Merkezi Camelot Beach Club ve hizmeti ile Kıbrıs’ın en iyi otelleri arasında yer alan Le Cheatua Lambousa Otel’de ağırladıklarını söyledi. Başay, gazetecilerin Barn Kebap’ta Kıbrıs kültürel yemeklerini daha yakından tamıma fırsatı bulduklarını söyledi. Gazeteci heyetinin özellikle oteli çok beğendiklerini ifade eden Başay, Kıbrıs Girne şubesinde gerçekleşen workshop’un Kıbrıs Halkı tarafından da büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Ayrıca, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Yönetim Kurulu Üyesi Aral Doğu ve Kasap Döner Koordinatörü Doğu Gürses’de gazeteciler ile birlikte Açılış ve workshop’ta yer aldı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler