• BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

LAÜ “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla yemek düzenledi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Lefke ve bölgesindeki yaşlılara Gastronomi Bölümü’ne bağlı Gurme Restorant’da yemek düzenledi
LAÜ “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla yemek düzenledi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Lefke ve bölgesindeki yaşlılara Gastronomi Bölümü’ne bağlı Gurme Restorant’da yemek düzenledi. LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ile Lefke ve Çevresi Öncü Kadınlar Derneği Başkanı Suziye Zafer ve dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemeğe çok sayıda yaşlı katıldı.

Yaşlıların böylesi günlerde değil, her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yapan Yükselen, LAÜ olarak bölgedeki sivil toplum kuruluşlarıyla üniversitenin imkanları dahilinde bu tür etkinliklere destek vermekten son derece memnuniyet duyduğunu ifade etti. Davetlerini kırmayarak LAÜ’ye gelen misafirlere teşekkür eden Yükselen, yaşlıların bu özel günlerini birlikte kutlayarak onlarla birarada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yükselen son olarak, etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen ve kendilerini motive eden Dernek Başkanı Zafer’e de teşekkürlerini sundu.

lau-(2).jpg

Dernek Başkanı Zafer ise LAÜ’ye bu özel güne ev sahipliği yaptığı ve yaşlıları mutlu ettikleri için teşekkür ederek, derneğin düzenlemiş olduğu birçok etkinliğe katkı sağlayan Yükselen’e desteklerinden ötürü çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

LAÜ’nün düzenlemiş olduğu yemekte biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten yaşlılar, memnuniyetlerini şöyle dile getirdiler:

Cemile Boğaç: LAÜ’de arkadaşlarımızla birlikte güzel bir öğle yemeği yeme imkanımız oldu. Bu ortamı yaratan LAÜ’ye ve bizlerle ilgilenen Gastronomi Bölümü öğrencilerine  teşekkür ediyoruz.

Salise Keser: Bölgedeki üniversitemizin böylesi günlerde bizleri unutmayıp, göstermiş oldukları örnek davranıştan ötürü teşekkür ederiz. Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen’in LAÜ’ye geldiğinden itibaren başarılı olacağına inanıyorduk kendilerine her zaman güveniyoruz.

Seniha Özdallı: LAÜ’nün günden güne gelişmesini görmek biz bölgelileri son derece memnun ediyor. LAÜ’nün bölge ile kaynaşmasını sağlayan etkinliklerin devamının gelmesini diler, üniversiteye başarılar dilerim.

Pembe Baysan: Genellikle dernekte toplanıyoruz. Değişik etkinlikler bizleri mutlu ediyor dolayısıyla bugün LAÜ’de olmaktan dolayı mutluyuz. Bizlerle birlikte öğle yemeğine katılan Rektörümüze bu güzel gün için teşekkür ediyoruz.

Şenay Altıntaş: Dernek  her hafta çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu hafta LAÜ’nün misafiri olmaktan memnun olduğumuzu söylemek isterim. LAÜ öğrencileri sadece bugün değil herzaman çeşitli etkinler vesilesiyle bizi ziyaret ediyorlar.  Bu etkinliğin düzenlenmesinde başta Suziye Zafer ve Rektör Mehmet Ali Yükselen olmak üzere herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.

lau-(4).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler