• BIST 10196.48
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 29 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 29 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İskele'ye ÇİN Mahallesi yapılıyor

ZhongSai Development Ltd ve Noyanlar ortaklığında...
İskele'ye ÇİN Mahallesi yapılıyor

ÇİNLİ YATIRIMCININ TERCİHİ İSKELE OLDU

Cazibe merkezi olmak yolunda emin adımlarla ilerleyen İskele, yalnızca Kıbrıslıların değil, dünyanın da tercih ettiği bir kent konumuna erişti. Eşsiz sahili ve doğal yapısı ile ülkemizin yanı sıra İngiltere, Rusya ve İskandinav ülkelerin akın ettiği İskele, şimdilerde Çinli yatırımcıların da yakın markajında. Zira tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, denizi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken İskele’ye hayran kalan Çinli yatırımcı YouFei MA, buraya yatırım yapma kararı aldı.

 

İSKELE’DE ÇİN SİTESİ KURACAKLAR

ZhongSai Development Ltd. YöneticisiYouFei MA,  vakit kaybetmeden harekete geçti ve aynı masaya oturduğu ülkemizin de başarılı yatırımcılarından Noyan Grup Yöneticileri ile işbirliği kararı aldı. Yasal prosedüre uygun bir şekilde hareket ederek 140 apartman dairesi ve 52 dubleks villa projesi için 26 dönümlük bir arsa satın alan Çinli yatırımcı, Noyanlar Grup ile birlikte bu ay sonunda projenin temelini atmayı hedefliyor. 1 yılda yapımı tamamlanması beklenen sitenin henüz temeli atılmamış olmasına rağmen dairelerin 18’i alıcı buldu.

 

SADIKOĞLU: “İSKELE, KÜLTÜRLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK”

1 yılın sonunda inşaatı tamamlamayı planlayan her iki yatırımcı ZhongSai Development Ltd. şirket yöneticisi YouFei MA ile Noyanlar Grup Direktörü Ahmet Noyan, projeleri hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Bölge olarak İskele’yi tercih etmelerinden ötürü her iki firma yetkililerine de teşekkür eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Çin Sitesi’nin adada bir ilk olacağına dikkat çekti. Böylesi bir sitenin yalnızca İskele’ye değil, KKTC’ye de faydalı olacağını düşündüğünü söyleyen Sadıkoğlu,  İskele’nin kültürlere ev sahipliği yapmaya devam edeceğine de vurgu yaptı.

IMG_0665

YOU FEI MA: “İSKELE’DE DOĞA VE DENİZ DAHA GÜZEL”

Çin Sitesi’ni İskele’ye yapacak olmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Çinli yatırımcı YouFei MA, projelerine destek veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. “İskele Bölgesi, henüz ticarileştirilmediği için burayı tercih ettik diyen YouFei MA, İskele’nin ilerleyen zamanda daha da gelişeceğine inandıklarını söyledi. Doğal yapısı, sahili ve denizi bizi cezbetti diyen Çinli yatırımcı, İskele halkının sıcakkanlı oluşuna da dikkat çekti.

 

AHMET NOYAN: “İŞBİRLİĞİNİN ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ UMUYORUM”

Ziyarette konuşan Noyanlar Grup Direktörü Ahmet Noyan ise, güven huzur ve mutluluğa önem veren bir aile şirketi oldukları için başarılı ortamlar yarattıklarını söyledi.  Hızlı ve emin adımlarla büyümelerini de iyi niyetli, dürüst ve yapıcı olmalarına bağlayan Noyan, İskele Bölgesi’ndeki yatırımlarının da kalıcı ve hayata dair projeler olduğuna dikkat çekti.

İskele’nin gelişmesinin en büyük faktörlerinden biri İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun vizyonudur diyen Ahmet Noyan, Çinli ortağı ile imza attıkları projenin İskele’ye katkı koyacağına inanç belirtti. Noyan konuşmasının sonunda ise şunları söyledi:

“Ülkedeki ambargolara ve tüm bu olumsuzluklara rağmen, başarılı bir ortaklık olduğunu düşünüyor ve bu işbirliğinin örnek teşkil etmesini umuyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler