• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Ağaçlık alana götürüp tecavüz etti...

Nuh’un Gemisi isimli otelde çalışan yabancı uyruklu baş harfleri N.M olan kızı çalıştığı otele götürmek için aracına alan zanlı Turgut Bayram, kıza tecavüz etmekle suçlanıyor...
Ağaçlık alana götürüp tecavüz etti...

Bafra’da faaliyet gösteren Nuh’un Gemisi isimli otelde çalışma izni ile çalışan yabancı uyruklu N.M isimli kızı otele götürmek için aracına alan 26 yaşındaki zanlı Turgut Bayram, müşteki N.M’yi ağaçlık alana götürerek tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

“Cinsel saldırı”, “Cinsel tecavüz”, “Darp” ve “Alıkoyma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Bayram, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Alıkoydu, tecavüz etti ve bırakıp kaçtı...

Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, zanlı Turgut Bayram’ın 30 Kasım tarihinde Mağusa’ya alışverişe giden ve alışverişini yaptıktan sonra Lemar AVM önündeki otobüs durağında otel servisini bekleyen Nuh’un Gemisi isimli otelde çalışma izini ile çalışan müşteki N.M’yi görüp kullanımındaki MY 852 plakalı araç ile müştekinin yanında durduğunu söyledi.

Zanlı Bayram’ın müştekiye nereye gideceğini sorduğunu ve müşteki N.M’nin ise Nuh’un Gemisi isimli otele gideceğini söylemesi üzerine zanlının müştekiyi otele götürmek için aracına aldığını belirten Bayrak, zanlı Bayram’ın Çayırova-Bafra Anayolunun yanındaki toprak yoldan ağaçlık alana gittiğini ve burada müşteki N.M’nin giymekte olduğu çorabı ile iç çamaşırını çıkardıktan sonra elleri ile göğüsleri ve kalçasını elleyerek cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Müşteki N.M’nin zanlıya direnmek istediğinde ise zanlı Bayram’ın giymekte olduğu pantolonunu çıkarıp müştekiye zor kullanarak cinsel organını müştekinin cinsel organına sokmak suretiyle cinsel tecavüzde bulunduğunu açıklayan Bayrak, zanlının müştekiyi arabadan indirip olay yerinden ayrıldığını belirtti.

Müşteki olayı arkadaşına anlattı...

Müfettiş Muavini Ahmet Bayrak, müşteki N.M’nin oradan geçen bir araç ile Thalassa Otele giderek olayı arkadaşına anlattığını ve olayın polise intikal ettiğini söyledi. Yapılan soruşturmada zanlı Turgut Bayram’ın tespit edildiğini belirten Bayrak, zanlının arabasının ise emare alındığını söyledi.

Bayrak, zanlının ifade verdiğini belirterek, zanlının ifadesinde olay yerine gittiğini, müştekinin iç çamaşırı ile çorabını çıkararak cinsel saldırıda bulunduğunu ancak cinsel ilişkiye girmediğini beyan ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Bayrak, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: “Alkolün verdiği cesaretle teşebbüs ettim...”

Mahkemede söz alan zanlı Turgut Bayram, “Alkolün verdiği cesaretle teşebbüste bulundum ama hiç birşey yapmadım” diyerek kendisini savundu.

3 gün tutuklu kalacak...

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay İnan, zanlı Turgut Bayram’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Gamze PİR BAYKUR

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler