• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Zerrin Akıncı’nın pozu gündem oldu

Zerrin Akıncı’nın pozu gündem oldu
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın stilist kızı Zerrin Akıncı Rum MUST Dergisine kapak pozu verince daha dergi çıkmadan Güney Kıbrıs’tan çok Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta tartışma yarattı. Bazı kesimler Zerrin Akıncı’yı seviyesiz şekilde eleştirirken, Zerrin Akıncı’nın bu güne kadar bir çok kişi tarafından bilinmeyen başarıları ve Türkiye’nin en ünlü dizilerinin oyuncularını giydirdiği de gündeme geldi.

Hanife LEFKARALI

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın stilist kızı Zerrin Akıncı, Kıbrıs Rum moda dergisi MUST’ın Ekim sayısına kapak olunca tüm dikkatleri üzerine çekti. Daha dergi yayınlanmadan kapağı internet üzerinden yayınlanınca, dergi Türkiye’nin en büyük televizyon ve gazetelerinin de ana haber malzemesi konumuna geldi. Akıncı’nın MUST dergisine verdiği poz, sosyal medya üzerinden bazı seviyesiz eleştirileri de beraberinde getirdi. Öte yandan MUST dergisi ile birlikte Zerrin Akıncı’nın birçok kişi tarafından bilinmeyen başarıları da yaşanan poz polemiği ile gün yüzüne çıktı. Özellikle internet üzerinden yapılan seviyesiz eleştirilere bir çok kişi tepki gösterdi.

5607ed6f0f254456fce1f542

ASIM AKANSOY

Zerrin Akıncı ile tanışma fırsatım olmadı. Tanıştığımda kendisini çalıştığı alandaki başarısından dolayı kutlayacağım. Adı ve soyadı ne olursa olsun, genç bir kardeşimizin uluslararası alanda başarılara imza atması çok önemlidir. Bizim için gurur vericidir.

Mesela bir Hüseyin Çağlayan... Ne kadar başarılı, uluslararası da değil, küresel bir modacı durumunda, tüm dünyaya mal olmuş bir kişi. Mutlu olmamak mümkün mü?

Zerrin'in başarısı birileri tarafından soyadından dolayı istismar edilmeye çalışılıyor.

Nedense tüm Türkiye basını aynı anda ve aynı üslupla dergi kapağını sayfalarına taşıdı. Ne tesadüf değil mi? Aslancıklar iyi çalışmışlar, ama kusura bakmasınlar bu toplum artık uyandı...

Sevgili Zerrin, arkana bakma ve işini en iyi şekilde yapmaya devam et. Kıbrıs Türk toplumu sana ve senin gibi gençlere her zaman sahip çıkar, destekler.

Kolay gelsin.

Mehmet Ekin Vaiz

"Cumhurbaşkanı Kızı" olarak tanımladığınız insanın da hayalleri olabileceğini, üretebileceğini ve hayatta ürettikleri ile var olmak isteyebileceğini anlayamamak en hafif tabiriyle hadsizliktir, bağnazlıktır...

Eski bir "Bakan Oğlu"

Kani Kanol

Bunca zamandır Zerrin Akıncı isimli genç ve profesyonel bir modacımız olduğunu duymayanlar, bilmeyenler bu vesileyle öğrenmiş oldular. Benim için olay bundan ibaret.

Mutlu Azgın

Akıncı'nın kızından size ne?

Kızın mesleği tasarım, eğitimi de onun üzerine. İster kapak olur ister orta sayfa.

Bunun Akıncı ile bağlantısı ne?

Herkes işine baksın.

Ali Kişmir

Mükemmel olmuş... Mesleğinde bu kadar başarılı olan bir Kıbrıslı ile ancak gurur duyulur... Diğer yandan bazı kendini bilmezleri dikkate almamak lazım ama mide bulandırdıkları için yarın ki köşemi onlara ayırdım... köşemde görüşmek üzere!.

Esat Varoğlu

Seninle gurur duyuyoruz Zerrin. Statükocu, ümmetçi ve yobazların yaygaralarına kulak asma. Daha nice başarılara...

5607ed6f0f254456fce1f53d

ZERRİN AKINCI KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın 3 kızından en küçüğü olan Zerrin Akıncı, Ülkemizde halkla ilişkiler lisans eğitiminden sonra önce İngiltere’de Greenwich Üniversitesi’nde pazarlama okudu. Ardından ABD’nin Las Vegas kentindeki Nevada Üniversitesi’nde stililistlik eğitimi aldı. Zerrin Akıncı bu üniversiteden ‘Fashion Art’ ödülüyle mezun oldu. Mustafa Akıncı’nın başarılı kızı,1999′da New York’ta düzenlediği ilk defilesinde de moda ikonu ödülü kazandı. Akıncı kendi imzasını taşıyan tasarımları 3 yıldır KKTC'de seri şekilde üretiyor. Zerrin Akalın’ın koleksiyonu ise Londra, İstanbul ve İzmir'de büyük alışveriş merkezlerinde özel tasarım olarak satılıyor. Televizyon dizilerinde de çok talep alan Akıncı’nın kıyafetleri Medcezir, Kiraz Mevsimi, O Hayat Benim, Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Güllerin Savaşı gibi filmlerde de ünlü oyuncular tarafından tercih ediliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler