• BIST 10268.58
  • Altın 2419.191
  • Dolar 32.2363
  • Euro 34.7926
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Daha öğrenecek çok şey var!

Daha öğrenecek çok şey var!
Mart 2015 itibarı ile 30’a yakın kurs, sınav ve proje ile yeni akademik döneme hızlı bir giriş yapan DAÜ – SEM, yaşam boyu eğitim anlayışı içerisinde toplumun eğitim ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ – SEM) 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi’ne “Daha öğrenecek çok şey var!” sloganı ile başlıyor. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mart 2015’ten itibaren 30’a yakın kurs, sınav ve proje ile yeni akademik döneme hızlı bir giriş yapan DAÜ – SEM, yaşam boyu eğitim anlayışı içerisinde toplumun eğitim ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı yaptığı açıklamada, merkezin temel hedefleri arasında; her yaştan kişilere eğitim gereksinimlerini karşılamaya dönük değişik konularda uzun ve kısa süreli kurslar, seminerler, konferanslar düzenlemek olduğunu vurguladı.

Yaşam boyu eğitim ihtiyacı

Kurumların istekleri doğrultusunda insan kaynaklarını geliştirmeyi amaçlayan özel amaçlı eğitim programlarını hizmete koyduklarını belirten Başkan Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, düzenlenen tüm eğitim etkinliklerinde kuram ve uygulamayı birleştirerek bireylere yaşama geçirilebilir bilgi ve beceriler kazandırmak istediklerini kaydetti.

“Daha öğrenecek çok şey var!” sloganı ile yenilenen DAÜ – SEM Yönetim Kurulu üyeleri ile yola çıktıklarını ifade eden Prof. Dr. Dağlı, tarafsızlık, objektiflik ve bilimsellik ilkelerine bağlı kalarak bireylerin yaşam boyu eğitim ihtiyacını karşılayarak topluma hizmet vermek için farklı alanlarda kurslar, projeler ve sınavlar düzenlediklerini söyledi.

İhtiyaca göre eğitimler

DAÜ – SEM’in birçok alanda uluslararası sınav ve kurs merkezi olduğunu belirten Prof. Dr. Dağlı, merkezin üniversite öğrencilerinin yanında özelde Gazimağusa’da genelde ise tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan ve eğitim almak isteyen kişi ve kurumlara hizmet verdiğini hatırlattı. Mart 2015 tarihinden itibaren hayata geçirilecek kurs ve sınavlar hakkında bilgi veren DAÜ – SEM Başkanı Prof. Dr. Dağlı, açılan ve açılacak olan kursları şöyle sıraladı: Genel İngilizce, Hukuk ve Hukukçular İçin İngilizce, Bilgisayara Giriş, Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası, Photoshop, AutoCad, Web Tasarımı, Video Montajı, Eğitimcinin Eğitimi, TOEFL, Sosyal Medya ve Marka Yönetimi, Tenis, Ada Işığı Çocuk Korosu ve Yoga.

DAÜ – SEM’in düzenleyeceği tüm kurs ve projeler hakkında bilgiye ihtiyaç duyanların http://sem.emu.edu.tr web sitesine giriş yapmalarını isteyen Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, ayrıca merkezin dausem@emu.edu.tr elektronik postasından veya (0392) 630 24 71 / (0392) 630 32 10 numaralı telefonlarından da bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler