• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

“Domino’s Pizza En Hızlı Pizza Ustası Yarışması”nda Kuzey Kıbrıs da yer alacak

“Domino’s Pizza Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA)’nın En Hızlı Pizza Ustası Yarışması 2016”da Kuzey Kıbrıs’ı, Domino’s Pizza Gönyeli Mağaza Müdürü Mehmet Adak temsil edecek.
“Domino’s Pizza En Hızlı Pizza Ustası Yarışması”nda Kuzey Kıbrıs da yer alacak

“Domino’s Pizza Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA)’nın En Hızlı Pizza Ustası Yarışması 2016”da Kuzey Kıbrıs’ı, Domino’s Pizza Gönyeli Mağaza Müdürü Mehmet Adak temsil edecek.

Dünyanın önde gelen pizza markası Domino’s Pizza’nın 14-15 Mart tarihlerinde Hollanda’nın Leiden şehrinde düzenleyeceği “En Hızlı Pizza Ustası Yarışması”na Domino’s Pizza Gönyeli Mağaza Müdürü Mehmet Adak, Kuzey Kıbrıs adına katılıyor. Marka temellerini hızlı ve kaliteli pizzalar üretmek üzerine kuran ve bütün pizzaları elle açılan Domino’s Pizza, uluslararası bu yarışma ile Domino’s Pizza kalitesinde en hızlı pizzayı kimin yaptığını eğlenceli bir formatta test ediyor.

Dünya çapında pizza ustalarının kıyasıya mücadele ettiği ve her yıl renkli anlara sahne olan yarışmaya bu yıl 20 ülkeden toplam 70 video ile başvuru yapıldı. Değerlendirilen videolar arasından kurallara uyan 25 yarışmacı Mart ayında Hollanda’da düzenlenecek olan yarışmaya katılmaya hak kazandı. Hızlı pizza yapma konusunda kendini geliştiren ve gönderdiği videoda hünerlerini sergileyen Domino’s Pizza Gönyeli Mağaza Müdürü Mehmet Adak da 25 yarışmacıdan biri oldu.

Başvuru koşullarının Domino’s Pizza International tarafından belirlendiği “En Hızlı Pizza Ustası Yarışması”nda 3 pizzanın 1 dakika 30 saniyeden daha kısa bir sürede yapılması ve satılabilir durumda olması gerekiyor. Yarışmaya başvuru yapan pizza şefleri pepperoni, mantarlı ve margarita pizza çeşitlerinin büyük boylarını, belirtilen süreyi aşmayacak şekilde hazırladıklarını gösteren videolarını göndererek ön elemeye katıldı. Ön elemeyi geçmek için 1 dakika 30 saniyenin yeterli olduğu yarışmayı kazanmak için ise 3 büyük boy pizzayı hazırlama süresinin 1 dakikanın altında olması gerekiyor.

mehmet-adak2.jpg

2013 yılı Ağustos ayından bu yana Domino’s Pizza’da görev yapan Mehmet Adak, 14-15 Mart tarihlerinde Hollanda’nın Leiden şehrinde düzenlenecek olan “Domino’s Pizza Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA)’nın En Hızlı Pizza Ustası Yarışması 2016”da Kuzey Kıbrıs’ı temsil edecek. Bu yılki yarışmaya katılacağı için oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden Mehmet Adak, “Böyle bir yarışmada Kuzey Kıbrıs’ı temsil edeceğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Her gün pratik yaparak yarışmaya hazırlanıyorum. Elimden gelenin daha fazlasını yapıp ülkemi ve Domino’s Pizza Kuzey Kıbrıs’ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” dedi.

Hollanda’daki yarışmayı kazanacak ilk 2 kişi, Domino’s Pizza tarafından Haziran ayında Las Vegas’ta düzenlenecek olan “Dünyanın En Hızlı Pizza Ustası Yarışması”nda mücadele etme şansını elde edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler