• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 10 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

29 Mayıs Pazartesi Günü Günlük Burç Yorumları

29 Mayıs Pazartesi günü, günlük burç yorumlarını sizler için derledik...
29 Mayıs Pazartesi Günü Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Önümüzdeki birkaç gün, karamsar bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınız getirdiği ağırlığı atmak için bir süre yalnız kalarak planlarınızı yeniden yapmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemek kaydıyla bu size iyi de gelebilir. Ödemeler konusunda sorunlar artarak büyüyor, acil bir şeyler düşünmelisiniz.  

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenize karşı sorumluluklarınız nedeniyle bazı konularda kendinizi kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Siz fedakar birisiniz ancak bazı görevlerden vazgeçmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Bir gayrimenkul satışıyla ilgili geçmişte belirlediğiniz maddeleri değiştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek teklif ve öneriler ufkunuzu açabilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haftaya güzel başladınız. İş ve aile hayatınızı etkileyecek kararlar alabilmek için iyi zamandasınız. Aşkta, sevgide hayal kırıklıkları yaşamış ya da hayatındaki kişiyi idealize etmiş olabilirsiniz. Artık değerlendirmelerinizi gerçekçi gözlerle yapacak bir algıya sahipsiniz. Şimdi en iyi karar zamanı. Sanatsal faaliyetler için de bu haftayı değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel hayatınızdaki sorunları bir yana bırakarak işinize başarmalısınız. Finansal alandaki işler sizi gün boyunca meşgul edebilir. Planlı programlı ilerlemeniz ailevi konularda da içinde bulunduğun ortamı gözden geçirmenize neden sağlayacaktır. Ayrıca hedeflediğiniz işlerde çıkan sorunları veya anlaşmazlıkları çevrenizden fikir alarak çözme yolunu seçebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son günlerdeki başarılarınız herkese parmak ısırttırıyor. Artık kaygılanmadan daha gerçekçi ve kendinizden emin hareket etme şansınız var. Ayrıca gerek özel gerekse de sosyal yaşamda bozulan ilişki ve iş birliklerinize de kendi yöntemlerinizle bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Uyku düzeninizdeki değişiklikler ileride sizi üzebilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir canınızı sıkan sorunlar çözülmeye başlıyor. Bugün etkin kişilerden veya gruplardan gelecek maddi manevi destekler size umut kaynağı olabilir. Ortaklı işlerden, kira, prim gibi geciken alacaklarını da tahsil edebilirsiniz. Ayağın sağlam yere basarak ilerleme şansınız var. Ayrıca ihmal ettiğiniz partnerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda özgürlüğünüzü kısıtlayan, sizi duygusal alanda zorlayan koşulların üstesinden gelmek üzeresiniz. Ancak arka planda sizi ürküten, cesaretinizi kıran durumlardan uzak kalmalısınız. Bu konuda desteğiniz hep yanı başında. Partneriniz de sizi eskisi gibi güçlü görmek istiyor. Kilolara dikkat.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İşinizle ilgili dalgalanmalar halen sürüyor. Anca önünüze koyduğunuz yeni kararları uygulamaya geçmeden bir süre daha beklemenizde fayda var. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda ise sizi düşündüren koşullara yeni çözümler üretebilirsiniz. Harcamalarınızı bir süre daha dikkatli yapmalısınız. Ancak tüm bunlar çok uzun sürmeyecek.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızdaki hayal kırıklıklarını aşmanıza, hayat felsefenizi değiştirmenize ve gerçekçi düşünmenize yardımcı olacak iş birlikleri ve ilişkiler kurabileceğiniz koşullar var. Artık güçlü kişi ve kurumlarla karşı karşıya olacaksınız. Ayrıca bugün ailenizden de maddi manevi destekler alabilirsin. Baş ağrılarınız da giderek azalacak.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi konularda fazla hayalci olmak, elinizdekilerin de erimesine neden olabilir. Karar alırken ve adım atarken gerçekleri göz önünde bulundurmalısınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerden umut vaat eden teklifler alabilirsiniz. Duygusal dünyanızdaki boşluk her an dolabilir. Yeni sayfalar için arkadaşlarınızın davetlerini reddetmemelisiniz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu hafta kısa yolculuklar sizi bekliyor. Umudunuzu kestiğiniz alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Şahsi becerinizin yanı sıra, size destek olanların bunda katkısı olabilir. İkili ilişkiler ve iş birliklerinde beklentilerinizi gözden geçirmenize neden olan gelişmelere de açıksınız. Sevgiye, aşka değer vermenize karşın koşullarınızı gerçekçi gözlerle değerlendirebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir gündemde olan eğitim veya hukuksal işlerdeki engeller güne gergin başlamanıza neden olabilir. Öğlene doğru ailevi konularda artan sorumluluklar, parasal işlerdeki yükümlülükler sizi daha gerçekçi düşünmeye ve planlı olmaya itebilir. Kontrolün dışında gelişen veya fedakârlık gerektiren durumlarla baş etme şansınız var.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler