• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Yeni 5 kapılı MINI, şimdi Çangar Motors’da

Yeni 5 kapılı MINI, şimdi Çangar Motors’da

Yeni MINI'nin ikinci gövde seçeneği olan 5 kapılı MINI modelinin eklenmesiyle model ailesi büyümeye devam ediyor ve marka kendine özgü sürüş keyfi için yeni seçenekler sunuyor. İngiliz premium marka ilk defa küçük otomobil segmentinde 5 kapılı bir model sunuyor.

Yeni 5 kapılı MINI, mükemmel bir sürüş keyfi, verimlilik, sürüş konforu, güvenliğin yanı sıra yeni nesil motorlar, modele özel süspansiyon ayarları ve yenilikçi yardım sistemleri gibi premium hizmetler de sunuyor.

Altıgen radyatör ızgarası, geniş krom çerçeveli farlar ve stop lambaları, yan sinyal lambası elemanı ve yeni MINI'nin siyah gövde konturları gibi karakteristik marka stili ve tasarım özelliklerine sahip otomobilde ilave dış tasarım renk seçenekleri sunulurken tavan ve yan ayna kapakları ise istek üzerine kontrast renklerde tercih edilebiliyor.

Bagaj hacmi 3 kapılı kardeşine oranla 67 litre daha artarak, 278 litreye yükseltildi. Küçük premium otomobil segmenti için sunulan mükemmel özellikler arasında 60:40 şeklinde bölünebilen arka sırt dayaması, opsiyonel saklama paketi, farklı noktalara ayarlanarak kilitlenebilen bagaj saklama alanı yer alıyor.

mini (3) mini (5)Yeni 5 kapılı MINI dört model çeşidiyle piyasaya sunuluyor (ortalama yakıt tüketimi: 5,9 - 3,6 l/100 km) ve bu modeller MINI TwinPower Turbo Technology ile birlikte iki adet benzinli ve iki adet dizel seçeneğiyle yeni nesil motorlar içeriyor. Otomobiller ayrıca otomatik start/stop işlevi ve opsiyonel GREEN moda sahip kapsamlı MINIMALISM teknolojisini de içeriyor.

Vitesin kolunun tabanında yer alan seçim kolu kullanılarak seçilebilen opsiyonel MINI Sürüş Modları ile değişken otomobil ayarları kurulum seçeneği; otomobilde standart ayar olan MID modunun yanı sıra, SPORT ve GREEN modları yer alır.

Ağırlığa ve çarpışmaya göre optimize edilmiş gövde yapısının standart güvenlik özelikleri arasında ön ve yan hava yastıkları, yan perde hava yastıkları, önde kemer gergileri ve kemer kuvveti sınırlandırıcılarıyla tüm koltuklarda 3 noktalı otomatik emniyet kemerleri, arkada ve opsiyonel olarak ön yolcu koltuğunda ISOFIX çocuk koltuğu bağlantısı, optimum yaya koruması için lastik basınç kontrolü ve kısmen aktif motor bölmesi kapağı yer alır. Optimize edilmiş otomobil ağırlığı aynı zamanda mükemmel işitsel ve titreşimsel konfor ve aerodinamik özellikler sunuyor.

mini (1) mini (4)LED gündüz farları ve LED arka ışıklar dahil LED farlar, adaptif ışık dağıtımı ve LED sinyaller, LED sis lambası, LED iç mekan ışığı ile turuncu renkli ortam ışığı içeren aydınlatma paketi, otomatik sürüş ışığı kontrolüne sahip yağmur sensörü, ısıtılabilir ön cam, park mesafe kontrolü, konforlu erişim, elektrikli cam tavan, tavan rayları, elektrikli olarak ısıtılan ve katlanan yan aynalar, otomatik elektrokrom iç ve dış aynalar, ısıtmalı koltuklar, 2 bölgeli otomatik klima gibi standart özellikler ve lüks seçenekler konforu ve güvenliğinizi artırır.

MINI’nin tüm modelleri ile ilgili daha detaylı bilgi ve test sürüşü için Çangar Motors MINI showroomuna bekleriz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler